Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ξεσπάει η μητέρα της 15χρονης από την Πάρο: «Για μένα αυτός δεν είναι άνθρωπος»

 Ξεσπάει η μητέρα της 15χρονης από την Πάρο: «Για μένα αυτός δεν είναι άνθρωπος»
Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από το τραγικό περιστατικό στην Πάρο, όπου η 15χρονη μαθήτρια Μυρτώ κακοποιήθηκε βάναυσα από τον αλλοδαπό «δράκο».
Η αγωνία στον 1ο όροφο του νοσοκομείου Αττικόν, όπου νοσηλεύεται η μικρή παραμένει για τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους της ανήλικης, που προσεύχονται να σωθεί.
Η βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση που υπέστη και οι επιπλοκές που παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα απογοήτευσαν τους δικούς της ανθρώπους, που το μόνο που θέλουν είναι να συνέλθει. Δεν τους ενδιαφέρει ούτε αν ο 30χρονος είναι Πακιστανός ή Αφγανός, ούτε αν είναι ένα χαμένο κορμί ή ένας διεστραμμένος, αναφέρει το protothema.gr
«Για μένα αυτός δεν έχει όνομα, δεν έχει εθνικότητα, ταυτότητα, δεν είναι καν άνθρωπος. Δεν με ενδιαφέρει που είναι, τι θα απογίνει. Η σκέψη μου είναι όλη στην Μυρτώ. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση και αυτό μόνο με απασχολεί», λέει η μητέρα της, που δεν φεύγει λεπτό από κοντά της.
Κάθε μέρα περιμένει στο μικρό σαλόνι του νοσοκομείου να της δοθεί το «οκ» να περάσει την πόρτα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, για να βρεθεί δίπλα «στην Μυρτούλα μου»…

http://troktiko.eu/2012/08/xespaei-h-mhtera-ths-15chronhs-apo-thn-paro-gia-mena-autos-den-einai-anthropos/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...