Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Χανιά : Σερβιτόρες πρόσφεραν σεξ και έκλεβαν πορτοφόλια!

Άντρο παράνομου αγοραίου έρωτα είχε γίνει το μπαρ ενός 39χρονου στα Χανιά, όπου οι αλλοδαπές σερβιτόρες «ξαλάφρωναν» τους πελάτες όχι μόνο από τις ανάγκες τους, αλλά και από τα… πορτοφόλια τους! Η κλοπή 3.000 ευρώ από έναν 76χρονο που πήγε στο μπαρ αναζητώντας γυναικεία συντροφιά, αποκάλυψε τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε ξαφνικά περικυκλωμένος από τρεις προκλητικές Ρουμάνες ηλικίας 24, 21 και 21 χρόνων που άρχισαν να τον χαϊδεύουν προτείνοντάς του να διαλέξει κάποια από αυτές ή και… όλες για ερωτική συνεύρεση, φυσικά έναντι χρηματικής αμοιβής. Όμως, όταν ο «ζωηρός» παππούς έβαλε το χέρι στην τσέπη του διαπίστωσε ότι, όσο του αποσπούσαν την προσοχή, του είχαν αρπάξει τα 3.000 ευρώ που είχε μαζί του!

Αμέσως κατέφυγε στην Αστυνομία και άνδρες της Ασφαλείας Χανίων έκαναν έφοδο στο μπαρ, έξω από το οποίο συνέλαβαν τρεις ημίγυμνες Ρουμάνες ηλικίας 20, 27 και 25 χρόνων που προέτρεπαν τους διερχόμενους να μπουν στο μπαρ για να τους προσφέρουν ποτά και ερωτικές υπηρεσίες. Αμέσως μετά, συνελήφθησαν οι τρεις Ρουμάνες που είχαν κλέψει τα χρήματα και στην κατοχή της μίας από αυτές βρέθηκαν 1.200 ευρώ.

Μαζί τους συνελήφθη η 25χρονη Ελληνίδα προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, στο ταμείο του οποίου κατασχέθηκαν άλλα 280 ευρώ που προέρχονταν από την παράνομη δραστηριότητα. Ο 39χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ απουσίαζε και αναζητείται, ενώ οι επτά γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

http://on-news.gr/2012/08/24/%

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...