Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Δεν σκοπεύει να πουλήσει τις μετοχές του Facebook που έχει αγοράσει η Microsoft


Όπως είναι γνωστό, η μετοχή του Facebook βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Έχει χάσει περίπου το 50% της αξίας της μέσα σε ελάχιστο διάστημα ενώ... μάλιστα κάποιες στιγμές η τιμή της από τα 38 δολάρια που είχε ξεκινήσει βρέθηκε ακόμη και κάτω από τα 20!

Όπως είναι φυσικό, σχεδόν όλοι οι επενδυτές σπεύδουν να ξεφορτωθούν τις μετοχές του. Πράγμα λογικό άλλωστε καθώς τα έσοδα του δεν δικαιολογούν όχι απλώς τα 38 δολάρια απ' όπου ξεκίνησε αλλά ούτε καν τα 20 που βρίσκεται τώρα.

Παρόλα αυτά η Microsoft φαίνεται ότι δεν έχει τέτοια σχέδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά την πτώση, η εταιρεία δεν σκοπεύει να πουλήσει τις μετοχές που κατέχει. Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει αν η εταιρεία θα εξακολουθήσει αυτή την πολιτική και στο μέλλον. Με δεδομένη όμως τη συνεργασία των δύο κολοσσών είναι απίθανο να κάνει οποιοσδήποτε από τους δύο κάτι το οποίο θα έθετε σε κίνδυνο τις μεταξύ τους σχέσεις.
proho.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/08/facebook-microsoft.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...