Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Επιστρέφει μέσα στο 2012 το Megaupload

image279 Επιστρέφει μέσα στο 2012 το Megaupload
 
Ο πρώην ιδιοκτήτης του Megaupload, Kim Shmitz ή αλλιώς Kim Dotcom ανακοίνωσε στο twitter πως σύντομα η υπηρεσία Megaupload επιστρέφει. O Dotcom ανέφερε μάλιστα πως η νέα υπηρεσία θα είναι «μεγαλύτερη, καλύτερη, γρηγορότερη, 100% ασφαλής» και βέβαια «ασταμάτητη».
Ο Dotcom ανακοίνωσε ακόμα πως μέσα στο 2012 θα ξεκινήσει και η μουσική υπηρεσία Megabox. Η ιδέα του Megabox είχε αποκαλυφθεί πέρυσι από το TorrentFreak και σκοπεύει να αλλάξει τα δεδομένα στη μουσική βιομηχανία.
Η υπηρεσία θα επιτρέπει σε καλλιτέχνες να πουλάνε τη μουσική τους στους καταναλωτές ενώ θα τους δίνει το 90% των κερδών, ποσοστό κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό που δίνουν οι περισσότερες δισκογραφικές.
Παράλληλα ανέφερε πως μέσω μιας εφεύρεσης με το όνομα «Megakey» οι καλλιτέχνες θα μπορούν να κερδίζουν χρήματα ακόμα και για μουσική που διαθέτουν δωρεάν στο κοινό.
Μάλιστα δεν παρέλειψε να τα «χώσει» στο lobby των δισκογραφικών λέγοντας πως «οι δισκογραφικές βρίσκονται σε άρνηση όσον αφορά τις νέες πραγματικότητες και ευκαιρίες. Δεν έχουν καταλάβει ότι οι ημέρες τους έχουν τελειώσει. Οι καλλιτέχνες τώρα είναι πολύ πιο ενήμεροι για το πώς ακριβώς οι δισκογραφικές τους κλέβουν και προστατεύουν μόνο τους εαυτούς τους».
Η υπηρεσία ανταλλαγής αρχείων ιδρύθηκε το 2005 και έκλεισε από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και το FBI τον Ιανουάριο του 2012.


image280 Επιστρέφει μέσα στο 2012 το Megaupload
http://troktiko.eu/2012/08/epistrefei-mesa-sto-2012-to-megaupload/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...