Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Milla Jovovich: Όταν έμεινε έγκυος πήρε 35 κιλά. Πώς τα έχασε


Η Milla πήρε 35 ολόκληρα κιλά μέχρι να αποκτήσει τη μονάκριβη κόρη της... Και μπορεί να μην την πείραξε καθόλου το γεγονός αυτό... έπρεπε όμως να χάσει τα κιλά για να επιστρέψει στον κινηματογράφο.

Τα μάτια της είναι διαπεραστικά... Όμως όσο κι αν το βλέμμα της μπορεί να υπνωτίσει ανδρικό και γυναικείο πληθυσμό, κανείς δεν μπορεί να μην παρατηρήσει το υπέροχο σώμα της. H Milla Jovovich δεν αποτέλεσε τυχαία το 5ο στοιχείο. Ούτε βέβαια ενσάρκωσε με τόση χάρη την Ιωάννα της Λωραίνης στη Μεγάλη Οθόνη.
Κι αν δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει δίαιτα στο παρελθόν, το έκανε για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Η Milla πήρε 35 ολόκληρα κιλά μέχρι να αποκτήσει τη μονάκριβη κόρη της... Και μπορεί να μην την πείραξε καθόλου το γεγονός αυτό, έπρεπε να χάσει τα κιλά για να επιστρέψει στον κινηματογράφο.
Πως έχασε 35 κιλά σε 9 μήνες και κάτι; Ποια ήταν η δίαιτα της; Και ποιο είναι μυστικό για τέλειο σώμα και πνεύμα σήμερα;

Ποια ήταν η δίαιτά της
"Δεν είχα ξαναπάρει τόσα πολλά κιλά στο παρελθόν. Αλλά την ίδια στιγμή ένιωθα πως είμαι νέα και υγιής. Το να βλέπεις τον εαυτό σου να φτάνει τα 100 κιλά ήταν απλά παρανοϊκό" αναφέρει η όμορφη ηθοποιός για την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Όμως όπως εκμυστηρεύεται όλη αυτή η διαδικασία "με βοήθησε ειλικρινά να διώξω κάποιες εμμονές που μπορεί αν είχα για το τέλειο σώμα και βάρος. Αποφάσισα πως είναι καλύτερα να πάρω κάποια κιλά, παρά να είμαι αδύνατη και να αποκτήσω ένα μη υγιές μωρό. Και η Ever είναι τόσο υγιής και δραστήρια και έξυπνη!" εξηγεί η κα Jovovic.

Ο personal trainer των star Harley Pasternak ήταν εκείνος που ετοίμασε το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής για να επιστρέψει η Milla στο φυσιολογικό της βάρος. Είναι η διάσημη 5 Factor Diet. Ο μαγικός αριθμός σε αυτή τη δίαιτα είναι όπως καταλαβαίνεις το 5. Όπως λέμε, πέντε υλικά: πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, λίπος και χυμοί. Τα φαγητά που προτείνει είναι εύκολα. Κρύα - κυρίως - πιάτα, που θα ετοιμάσεις μέσα σε 5 λεπτά.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/10/milla-jovovich-35.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...