Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Ο Στρατός πληρώνει στον ΟΤΕ 10 εκατ. το χρόνο


Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Σουρέλης

Την ώρα που μονάδες του στρατού δεν έχουν χρήματα για ανταλλακτικά και καύσιμα, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πληρώνει κάθε χρόνο για τηλέφωνα το αστρονομικό ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ!

Αυτό είναι το κονδύλι που προβλέπεται στον προϋπολογισμό, το....
οποίο εξαντλείται μέχρι τελευταίο ευρώ, προκαλώντας εύλογα την απορία, αν όσοι υπηρετούν στα στρατεύματα τηλεφωνούν μόνο για τις ανάγκες της υπηρεσίας ή και σε τηλεπαιχνίδια και άλλες «περίεργες» γραμμές.

Το newsbomb αποκαλύπτει το λογαριασμό του ΟΤΕ, που εστάλη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το δίμηνο Φεβρουάριος – Μάρτιος του 2011. Συγκεκριμένα, πρόκειται για χρηματικό ένταλμα πληρωμής ποσού ύψους 1.654.229 ευρώ, το οποίο πληρώθηκε από τον τακτικό προϋπολογισμό! «Το κονδύλι φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, φέτος έχει μειωθεί σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια», δηλώνει εκπρόσωπος του υπουργείου.

Με το ακουστικό στο χέρι, όμως, φαίνεται ότι ήταν και τα στελέχη της περιβόητης αγροφυλακής, που υπαγόταν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Όπως φαίνεται από το χρηματικό ένταλμα που φέρνει στο «φως» το newsbomb, από 1-12-2010 έως τις 31-01-2011 ο λογαριασμός του τηλεφώνου ανήλθε στις 8.952,50 ευρώ!

Αποτελεί πρόκληση για τη σημερινή εποχή, να δίνονται τόσα χρήματα για τηλέφωνα, όταν μάλιστα στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου δεν θα παρελάσουν άρματα για λόγους οικονομίας, ενώ ακόμη δεν έχει πάει κάποιος φυλακή για τα υποβρύχια που γέρνουν και τις μίζες στις προμήθειες πολεμικών αεροπλάνων και οπλικών συστημάτων.http://www.newsbomb.gr/
http://www.on-news.gr/2011/10/10_25.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...