Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Η Τουρκία ετοιμάζεται για το νέο τανκ πρώτης γραμμής της

Το άρμα θα είναι τουρκικής παραγωγής, αν και θα έχει γερμανικούς κινητήρες. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του κρατικού πρακτορείου Anadolu, την σύμβαση κέρδισε η εταιρεία BMC, με έδρα την Κωνσταντινούπολη.
 
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το νέο κύριο άρμα μάχης του τουρκικού στρατού ξηράς, σύμφωνα με πληροφορίες του κρατικού πρακτορείου Anadolu.

Νικήτρια φέρεται να είναι η εταιρεία BMC, με έδρα την Κωνσταντινούπολη, η οποία θα αναλάβει την ανάπτυξη και την μαζική παραγωγή του τανκ «Altay».

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να λάβουν χώρα οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην γραμματεία εξοπλισμών και την BMC ώστε να οριστικοποιηθεί η εξοπλιστική σύμβαση.

Το περσινό Απρίλιο ο υπουργός ΆμυναςΦικρί Ισίκ είχε δηλώσειπως το πρωτότυπο δοκιμαστικό μοντέλο του Altay ολοκλήρωσε επιτυχώς όλες τις προκαταρκτικές δοκιμές.

Το άρμα θα έχει κινητήρα σχεδιασμένο στη Γερμανία αλλά η παραγωγή θα γίνει στην Τουρκία, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει σε εξοπλιστικά προγράμματα συμπαραγωγής με ξένες εταιρείες ώστε να αποχτήσει τεχνογνωσία.

 

 http://www.skai.gr/news/world/article/371982/i-tourkia-etoimazetai-gia-to-neo-tank-protis-grammis-tis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...