Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Σε δύσκολη θέση έχει φέρει τη Nike ο ισχυρός ανταγωνισμός

Σε δύσκολη θέση έχει φέρει τη Nike ο ισχυρός ανταγωνισμός. Οι προβλέψεις πωλήσεων που δημοσιοποίησε ο κολοσσός αθλητικών ειδών και αφορούν παραγγελίες μέχρι τον Ιανουάριο ήταν πολύ χαμηλότερες από τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Οι παραγγελίες για τη Βόρειο Αμερική αυξήθηκαν κατά μόλις 1%, αντί για το αναμενόμενο 5%.
Ο αυξημένος ανταγωνισμός από την Adidas και την Under Armour αρχίζει να φθείρει τη Nike, οι μετοχές της οποίας θα παρουσιάσουν τις πρώτες ετήσιες απώλειες μετά από οκτώ χρόνια. Από την αρχή του χρόνου οι μετοχές έχουν πέσει κατά 11% και, μετά την ανακοίνωση των προβλέψεων, έχασαν ακόμη 5% κλείνοντας στα 52,60 δολάρια.
   
Μπορεί τα κέρδη του τελευταίου τριμήνου να ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, αλλά αυτό οφειλόταν κυρίως σε μειώσεις φόρων. Το μεικτό περιθώριο κέρδους ήταν κατά 1% μικρότερο του εκτιμώμενου, υποδηλώνοντας ότι η εταιρία στηρίχθηκε κυρίως στις εκπτώσεις για να εμφανίσει κέρδη.


http://www.trelokouneli.gr/i-nike-antimetopizi-sovara-provlimata/

 http://kafedakigr.blogspot.com/2016/10/nike.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...