Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Τέλος το Epsilon; Επιστολή αγωνίας απλήρωτων δημοσιογράφων. Χαστούκι στον Φουρθιώτη

Κραγή αγωνίας από τους απλήρωτους δημοσιογράφους του Epsilon.
Με αναστολή των live εκπομπών απειλούν οι εργαζόμενοι του Epsilon που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες, σε επιστολή τους, την οποία απέστειλαν με email στη διοίκηση του σταθμού.
Την επιστολή υπογράφουν εκ μέρους των ομάδων τους οι αρχισυντάκτες όλων των εκπομπών εκτός από εκείνες της Τατιάνας Στεφανίδου, του Νίκου Ευαγγελάτου και της Αννίτας Πάνια.
Χαστούκι στον Μένιο Φουρθιώτη, διευθυντικό στέλεχος του Epsilon, καθώς την επιστολή υπογράφουν και οι απλήρωτοι δημοσιογράφοι της εκπομπής Αποκαλυπτικά.
Στο κείμενο περιγράφεται η δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι δημοσιογράφοι του σταθμού λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.
«Σας γνωστοποιούμε ότι η κατάσταση την οποία βιώνουμε οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γεγονός ότι μας οφείλονται δεδουλευμένα Αυγούστου και Σεπτεμβρίου και, όπως καταλαβαίνετε, είναι αδύνατον αφού δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι…
   
Στις περισσότερες εκπομπές αφαιρέθηκαν βάρδιες μοντάζ καθιστώντας αδύνατον να διεκπεραιώνεται η δουλειά μας στην ώρα της, ενώ πολλά “κλεισμένα” γυρίσματα δεν πραγματοποιούνται, καθώς τα οχήματα δεν έχουν βενζίνη για να κινηθούν και δεν βρίσκεται καμία λύση από κανέναν» αναφέρονται μεταξύ άλλων.
Οι συντελεστές των εκπομπών «Φτιάξε Καφέ να στα πω», «Έτοιμο το πρωινό», «La biri biri», «Τώρα ό,τι συμβαίνει», «Αποκαλυπτικά» και «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ζητούν από τη διοίκηση την «άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας και ζητούμε συνάντηση μαζί σας με σκοπό να λυθούν τα λειτουργικά προβλήματα».
«Αν δεν γίνουν τα παραπάνω, θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση από την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, να μην μπορούμε να “βγάλουμε” τις εκπομπές μας στον αέρα» τονίζουν οι εργαζόμενοι.
Όπως είπαν στο star.gr δημοσιογράφοι από δύο διαφορετικές εκπομπές του Epsilon, η κατάσταση είναι τόσο δραματική, που δεν μπορούν να μεταβούν σε ρεπορτάζ ή συνεντεύξεις, ενώ αντιμετωπίζουν και προβλήματα στην καθημερινότητά τους όντες απλήρωτοι. «Από σήμερα μας ακυρώνουν το ένα θέμα πίσω από το άλλο», επεσήμαναν χαρακτηριστικά, δείχνοντας πως η αναστολή των εκπομπών δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα.


http://www.fimes.gr/2016/10/epsilon-aplirotoi-dimosiografoi/

 http://kafedakigr.blogspot.com/2016/10/epsilon.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...