Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Honor: Η νέα έξυπνη επιλογή για τους λάτρεις των smartphones

Με τα νέα Honor η Huawei παρέχει τεχνολογίες αιχμής και μία ευχάριστη, φιλική εμπειρία χρήσης...

Η λέξη Honor αντανακλά την ισχυρή θέληση της Huawei να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό, να τολμήσει και να κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, προχωρώντας μπροστά και ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες της τεχνολογικής καινοτομίας σε όλους τους καταναλωτές. Το Honor είναι ένα εντελώς ξεχωριστό και αυτόνομο brand με προϊόντα που αποδεικνύουν τη σχολαστική προσοχή στις λεπτομέρειες και την αίσθηση του εξαιρετικού.
Έχοντας ως αφετηρία την πεποίθηση πως όσο υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να εκπλήσσονται, όσο υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ανακαλύπτουν, πάντα θα υπάρχει ένα κοινό που θα θέλει να ακούσει αυτό που έχεις να πεις, οι συσκευές Honor γνωρίζουν εξαιρετική αποδοχή τα τελευταία χρόνια. Εστιάζουν στους millennials, τους γηγενείς του ψηφιακού κόσμου και σε όλους εκείνους που αναζητούν ένα smartphone το οποίο ταιριάζει στον σύγχρονο, τεχνολογικά αναβαθμισμένο τρόπο ζωής τους.

Γιατί το brand Honor δημιουργήθηκε για τις ανάγκες των millennials, οι οποίοι αναζητούν online προϊόντα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, εμπνέουν τη δράση, ενισχύουν τη δημιουργικότητα και επιτρέπουν στους νέους να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.
Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μέταλλο, με εμπνευσμένο σχεδιασμό και ενσωματώνοντας τεχνολογίες επόμενης γενιάς, τα Honor είναι η επιλογή που απολαμβάνουν οι λάτρεις των smartphones σε όλο τον κόσμο. Και καθώς η τεχνολογική πρόοδος είναι πάντα σε θέση να μας εκπλήσσει ευχάριστα, τα Honor είναι οι συσκευές που έχουν γίνει συνώνυμες με την καινοτομία. Γιατί, τα Honor είναι η υλοποίηση της αντίληψης ότι ο κόσμος θα γίνει ένα καλύτερο μέρος, αν όλοι εξελίσσουμε τις ξεχωριστές δυνάμεις μας. Honor σημαίνει να δουλεύεις γενναία και να συνειδητοποιείς το κρυμμένο ταλέντο και το ειλικρινές πάθος!
Με τα Honor smartphones, η Huawei εκφράζει για άλλη μία φορά την αφοσίωσή της στο να παρέχει σε όλους τους καταναλωτές τεχνολογίες αιχμής και μία ευχάριστη, φιλική εμπειρία χρήσης. Εξάλλου, η καινοτομική ανάπτυξη των Honor βασίζεται σε μία αμιγώς πελατοκεντρική στρατηγική. Το ειδικευμένο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης ακούει συνεχώς το τι έχουν να πουν εκείνοι που επιλέγουν ένα Honor smartphone και αξιοποιεί τις απαιτήσεις τους ως βάση για τη διαρκή εξέλιξή τους.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/10/honor-smartphones.html

http://kafedakigr.blogspot.com/2016/10/honor-smartphones.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...