Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Μαροκινός αποπειράθηκε να βιάσει 20χρονη φοιτήτρια στα Χανιά

Αντιμέτωπη με τον τρόμο βρέθηκε τη νύχτα του Σαββάτου μια 20χρονη φοιτήτρια στην περιοχή κοντά στο δικαστικό μέγαρο Χανίων, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστό νεαρό ο οποίος προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και να τη βιάσει!
Η άτυχη κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει μέσα από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή. Μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασαν κοντά στην 20χρονη αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή και εκείνη τους αστυνομία έδωσε την περιγραφή του δράστη.
   
Μετά από έρευνες που κράτησαν σχεδόν μια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν έναν Μαροκινό και τον προσήγαν στο αστυνομικό μέγαρο, όπου τον αναγνώρισε το παρ’ ολίγον θύμα του και συνελήφθη.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.


http://www.trelokouneli.gr/marokinos-apopeirathhke-na-biasei-foititria-sta-chania/

http://naigr.blogspot.gr/2016/10/20.html

1 σχόλιο:

  1. Τους αναθεματισμενους εδω που τους φερανε. τι τους φταινε τα παιδια του κοσμου. Ετσι και ο αλλος στην Παρο σακατεψε το κοριτσακι για να κανει το κεφι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...