Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Σαμαράς θα λέτε και θα κλαίτε… ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ Τ..... [PHOTO]

23 Μαΐου χθες και ο πρώην πρωθυπουργός είχε γενέθλια μια και έκλεινε τα 65 του χρόνια. Μερικοί στενοί του φίλοι και συνεργάτες του αποφάσισαν να του διοργανώσουν πάρτι-έκπληξη σε ένα από τα αγαπημένα του στέκια στο Κολωνάκι. Ο Αντώνης Σαμαράς πήγε ανύποπτος για ένα απλό δείπνο με κάποιον συνεργάτη του. Ομως όταν μπήκε στο μαγαζί είδε να τον περιμένουν πολλοί συνεργάτες του: Από τον Χρύσανθο Λαζαρίδη και τον υπεύθυνο Τύπου Νίκο Τσούτσια, μέχρι την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Οι εκπλήξεις για τον πρώην πρωθυπουργό δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Λίγο αργότερα, ήρθε και η τούρτα που του είχαν ετοιμάσει. Υπήρχε μόνο ένα κερί με τον αριθμό 5 (χωρίς το 6 μπροστά) και γραμμένη η φράση: «Σαμαράς θα λέτε και θα κλαίτε».

http://pikosapikos.gr/%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B5/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...