Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Nokia: Ετοιμάζεται να περικόψει πάνω από 10.000 θέσεις εργασίας

Στην περικοπή 10.000 έως 15.000 θέσεων εργασίας παγκοσμίως ενδέχεται να προχωρήσει η εταιρεία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Nokia, στο πλαίσιο του προγράμματος περιστολής δαπανών ύστερα από την απόκτηση της γαλλοαμερικανικής ανταγωνίστριάς της Alcatel-Lucent, είπε εκπρόσωπος φινλανδικού συνδικάτου.
Η Nokia έθεσε το πρόγραμμα αυτό σε εφαρμογή τον Απρίλιο με στόχο την περικοπή λειτουργικών δαπανών ύψους 900 εκατ. ευρώ έως το 2018, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινίσει πόσες απολύσεις θα γίνουν συνολικά.
«Δεν έχουμε ακούσει επίσημα στοιχεία, αλλά βάσει της πληροφόρησης από τις επαφές του συνδικάτου, θα εκτιμούσα ότι ο διεθνής αντίκτυπος αυτού του γύρου ενδεχομένως να είναι γύρω στις 10.000 με 15.000 θέσεις εργασίας», δήλωσε ο Ρίστο Λεχτιλάχτι, εκπρόσωπος των εργαζομένων στη μονάδα της Nokia στο Οούλου.
Εκπρόσωπος της Nokia αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο αναφορικά με τον αριθμό των εικαζόμενων απολύσεων. Η Nokia απασχολεί περίπου 104.000 εργαζομένους σε όλο τον κόσμο. Την περασμένη εβδομάδα, παρουσίασε τα σχέδιά της για την εγχώρια αγορά, λέγοντας ότι θα περικόψει περίπου 1.000 θέσεις εργασίας στη Φινλανδία, έναντι 1.300 που ήταν ο αρχικός στόχος.


http://newpost.gr/oikonomia/536317/nokia-etoimazetai-na-perikopsei-panw-apo-10-000-theseis-ergasias

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...