Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Γνωρίζατε ότι αυτό το στοιχείο δεν είναι διακοσμητικό; Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε!

Ζούμε για να μαθαίνουμε. Για παράδειγμα, μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα συρραπτικό από το σχολείο, αλλά μέχρι σήμερα δεν γνώριζα για ένα μικρό μυστικό που κρύβει το βοηθητικό εργαλείο όλων των μαθητών, των σπουδαστών και των εργαζομένων γραφείου.
Τα συρραπτικά στη συνήθη μορφή του εφευρέθηκαν στη Βοστώνη Wire Stitcher Co. το 1923. Η κατασκευή του σύγχρονου συρραπτικού με ένα flip καπάκι αναπτύχθηκε από την εταιρεία Swingline στα τέλη του 1930. Ποιο είναι το μυστικό για να χρησιμοποιούμε αυτή την συσκευή, σωστά;
Το όλο θέμα αυτού είναι στις λεπτομέρειες στο κομμάτι ασήμι. Αν η πλατφόρμα ασήμι περιστρέφει κατά 180 μοίρες, οι συνδετήρες θα είναι λυγισμένοι προς τα έξω.
Η προς τα έξω αναδίπλωση χρησιμοποιείται για την προσωρινή συγκόλληση φύλλων, έτσι ώστε ο βραχίονας να μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα χωρίς να καταστραφεί το χαρτί και τα δάκτυλα.


Πηγή: apisteuta
http://www.newsbomb.gr/bombplus/blogs/story/698777/gnorizate-oti-ayto-to-stoixeio-den-einai-diakosmitiko-deite-pos-na-to-xrisimopoiisete

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...