Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Γατάκι έγινε ο Μπούκουρας – Ο πρώην «μάγκας» της Χρυσής Αυγής ψήφισε ΝΑΙ για ΠτΔ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ
Οκτώ έξτρα ψήφους απέσπασε ο Σταύρος Δήμας στη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Μεγάλη έκπληξη οι δύο ψήφοι των…

δύο πρώην Χρυσαυγιτών, Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου. Οι δύο πρώην Χρυσαυγίτες στην πρώτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την προηγούμενη Τετάρτη είχαν επιλέξει να απουσιάζουν, ωστόσο, στη σημερινή, δεύτερη ψηφοφορία βρέθηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής και ψήφισαν «Σταύρο Δήμα».
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας, ο Στάθης Μπούκουρας, ανέφερε ότι ψήφισε Σταύρο Δήμα μεταξύ άλλων γιατί ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατάγεται από την περιοχή που εκπροσωπεί και ο ίδιος (είναι βουλευτής Κορίνθου), ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων με αφορμή σχετικό σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «η ψήφος μου δεν είναι χιτλερική γιατί δεν είμαι ναζιστής». Επίσης, επανέλαβε ότι έχει τη συνείδησή του καθαρή και ότι θα τον κρίνει ο κυρίαρχος λαός. Δείτε τον «σκληρό» της Χρυσής Αυγής πριν μπει στην φυλακή και γίνει γατάκι..


http://www.trelokouneli.gr/gataki-egine-o-boukouras-o-proin-magkas-tis-chrisis-avgis-psifise-ne-gia-ptd/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...