Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Σε πανικό το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου που κινδυνεύει να μείνει εκτός ΒουλήςΣε κίνηση ματ προέβη  ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος σε ένα κείμενο-μανιφέστο...
με λίγα λόγια προειδοποίησε πως αν δεν εκλεγεί νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή και πάμε σε Εκλογές θα κατέβει στις εκλογές με νέο κόμμα..!

Με αυτή την κίνηση το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου έχει δυο λύσεις μπροστά του:
Να πάει σε Συνέδριο άμεσα όπου θα αποφασιστούν όλα. Σε ένα Συνέδριο Επανίδρυσης του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Σε ένα Συνέδριο-σταθμός όπου θα αποφασιστεί η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στις ρίζες του αλλά διορθώνοντας τα λάθη του παρελθόντος.

Να μην πάει σε Συνέδριο ο Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ να κλείσει το κύκλο του. Είναι πολύ πιθανό σε περίπτωση που κατέβει ο Γιώργος Παπανδρέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ να υποστούν οδυνηρή ήττα-ακόμα και να μείνει εκτός Βουλής για πρώτη φορά στην Ιστορία του.

Από τι φαίνεται ήρθε η ώρα της πραγματικής Αλλαγής. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα "Δε μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι παρακολούθημα της Δεξιάς¨.

http://keratsini-drapetswnanews.blogspot.gr/2014/12/blog-post_11.html
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/12/blog-post_5371.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...