Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ηράκλειο: Εισαγγελική έρευνα για την 11χρονη μητέρα


Παραγγελία για να διερευνηθεί το οικογενειακό περιβάλλον της 11χρονης από τις κοινωνικές υπηρεσίες του νοσοκομείου Ηρακλείου και του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων έδωσε η εισαγγελέας Ηρακλείου.
Η εισαγγελική λειτουργός…

θέλει να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει η οικογένεια της μικρής και αν είναι κατάλληλο για να μεγαλώσει και εκείνη και το παιδί της.
Σύμφωνα με το cretalive.gr  η γιαγιά του βρέφους έχει εκφράσει την επιθυμία να μεγαλώσει το μωρό μαζί με την κόρη της.
Γείτονας της 11χρονης καταγγέλλει ότι εδώ και ένα χρόνο είχε συνάψει σχέση με 14χρονο.
Η απίστευτη ιστορία της ανήλικης μητέρας
Ήταν το μεσημέρι της Κυριακής όταν οι εργαζόμενοι στην γυναικολογική πτέρυγα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου αντίκρισαν την 11χρονη σε προχωρημένη κύηση.
Το μικρό κορίτσι γέννησε τελικά με καισαρική τομή ένα βρέφος γένους θηλυκού και βάρους 3,200 κιλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μικρή και η συνοδός της είναι Ρομά και μένουν στον καυταλισμό που βρίσκεται έξω από το χωριό Άγιες Παρασκιές, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Μιλώντας στο ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Νίκος Χαριτάκης τόνισε πως:  «Χθες στη γενική εφημερία του νοσοκομείου μεταφέρθηκε μια μικρή 11,6 χρονών η οποία βρισκόταν σε τελειωμένη κύηση και έναρξη τοκετού. Εισήχθη στο νοσοκομείο και επειδή η ηλικία της αποτελεί αντένδειξη για να εξελιχθεί φυσιολογικός τοκετός, όπως λένε και οι γυναικολόγοι-μαιευτήρες, υπεβλήθη σε καισαρική τομή και γέννησε ένα θήλυ βρέφος 3,200 κιλών το οποίο έχει μπει στην μονάδα νεογνών και τόσο η μητέρα του όσο και το ίδιο είναι καλά. Επειδή το γεγονός επέχει κοινωνικής επέκτασης, έχει αναλάβει η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου για να τα προστατέψει και ασφαλώς εισαγγελέας ανηλίκων».
Η 11χρονη και το νεογέννητο παιδί της είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο τώρα ξεκινά η έρευνα από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες, αρχικά, προκειμένου να ξεκαθαριστεί τουλάχιστον κάτω από ποιες συνθήκες προέκυψε η εγκυμοσύνη της. Πάντως, το κοριτσάκι, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δε γνώριζε ότι ήταν έγκυος και το πληροφορήθηκε κατά τον 7ο μήνα της κύησης, όταν πήγε στο γιατρό βλέποντας την κοιλιά του να μεγαλώνει.

 http://www.trelokouneli.gr/hrakleio-eisaggeliki-ereuna-gia-thn-11chronh-mhtera/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...