Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα στον Στρατό Ξηράς

Πρώτο κρούσμα κορονοϊού στον Στρατό Ξηράς. Στρατιωτικός βρέθηκε θετικός στον ιό. Τι θα γίνει με όσους ήρθαν σε επαφή μαζί τους.

Πρώτο κρούσμα κορονοϊού στον Στρατό Ξηράς. Συγκεκριμένα πρόκειται για 40χρονο στρατιωτικό της 12ης Μεραρχίας στο στρατόπεδο Ζήση.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, πρόκειται για στέλεχος της 12ης Μεραρχίας,  ο οποίος μετά από συμπτώματα που παρουσίασε νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, που είναι και νοσοκομείο αναφοράς.

 Όπως έγινε γνωστό μετά από ιχνηλάτηση του κρούσματος, διαπιστώθηκε ότι μέλος της οικογένειάς του είχε ταξιδέψει τις προηγούμενες ημέρες στη Γερμανία.

Να σημειωθεί ότι επειδή μέχρι και τελευταία στιγμή πριν ο στρατιωτικός αρρωστήσει εργαζόταν κανονικά, όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του στο στρατόπεδο ελέγχονται και έχουν μπει ήδη σε καθεστώς 14ημερου περιορισμού στο σπίτι τους, ενώ γίνονται απολυμάνσεις στο στρατόπεδο Ζήση.

https://armynow.gr/koronoios-prvto-kroysma-strato-xhras/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=koronoios-prvto-kroysma-strato-xhras

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...