Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Βολιώτισσα βρήκε ποντίκι μέσα σε αλεύρι (Φωτό)

Πήγε να φτιάξει σπανακόπιτα και βρέθηκε μπροστά σε μία τραγική έκπληξη! Ανοίγοντας τη συσκευασία του αλευριού, η Βολιώτισσα νοικοκυρά βρήκε μέσα σε αυτή ένα… ποντίκι!

Τι μικρού μεγέθους ζώο ήταν ασφαλώς νεκρό, και… αλευρωμένο, αφού, σύμφωνα με όσα καταγγέλει η γυναίκα συσκευάστηκε μαζί με το υπόλοιπο αλεύρι από το εργοστάσιο παραγωγής.

Το προϊόν αγοράστηκε από γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ του Βόλου, αλλά πρόκειται για αλεύρι ελληνικής εταιρείας, οπότε εκ των πραγμάτων το σημείο διάθεσης δεν φέρει ευθύνη.


Το αλεύρι που αγόρασε από σούπερ μάρκετ έκρυβε ένα ψόφιο ποντίκι. Οι φωτογραφίες που τράβηξε η νοικοκυρά στον Βόλο, που ήθελε να φτιάξει μία πίτα…

Πήγε να φτιάξει σπανακόπιτα και βρέθηκε μπροστά σε μία άκρως δυσάρεστη έκπληξη! Ανοίγοντας τη συσκευασία με το αλεύρι, η Βολιώτισσα νοικοκυρά, βρήκε μέσα σε αυτή ένα ψόφιο ποντίκι!

Το μικρού μεγέθους ποντίκι ήταν νεκρό και αλευρωμένο, αφού, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει η γυναίκα συσκευάστηκε μαζί με το υπόλοιπο αλεύρι στο εργοστάσιο παραγωγής.

Το προϊόν αγοράστηκε από γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ του Βόλου, αλλά πρόκειται για αλεύρι ελληνικής εταιρείας, οπότε εκ των πραγμάτων το σημείο διάθεσης δεν φέρει ευθύνη. Η γυναίκα τράβηξε τις επόμενες φωτογραφίες και τις έδωσε στη δημοσιότητα.

Το θέμα με το ψόφιο ποντίκι στο αλεύρι κεντρίζει το ενδιαφέρον στις διαδικτυακές συζητήσεις. Η νοικοκυρά έχει επικοινωνήσει με το σούπερ μάρκετ στο οποίο μάλιστα έστειλε τις επίμαχες εικόνες.


 https://www.thenewspaper.gr/2020/03/08/voliotissa-vrike-pontiki-mesa-se-aleyri-apo-poy-to-promitheytike-eikones/#
 https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/volos-anoikse-to-aleyri-kai-anatrixias-1/2989680/



 https://www.facebook.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...