Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Ροναλντίνιο: Στη φυλακή της Παραγουάης μέχρι νεωτέρας ο Βραζιλιάνος

Γυναίκα δικαστής διέταξε την προσωρινή κράτηση του Ροναλντίνιο και του αδερφού του στην Παραγουάη για την υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων.

Ο Ροναλντίνιο συνελήφθη στην Παραγουάη με την κατηγορία ότι είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο, κάτι που έγινε αντιληπτό κατά την άφιξή του στην Ασουνσιόν!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Nacion», όταν ο διάσημος Βραζιλιάνος και ο αδελφός του Ρομπέρτο Ασίς έφθασαν στο αεροδρόμιο, η αστυνομία, κατά τον έλεγχο, διαπίστωσε ότι τα διαβατήρια τους ήταν πλαστά και ανέγραφαν υπηκοότητα Παραγουάης. Κρατήθηκαν στο αεροδρόμιο και ακόλουθα είναι υπό περιορισμό στο ξενοδοχείο τους, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο εφιάλτης του πάλαι ποτέ «μάγου» της μπάλας δεν τελειώνει. Παρότι άπαντες περίμεναν ότι Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Βραζιλία, θα... γλίτωνε με κοινωνική εργασία για την παρανομία που διέπραξε, η γυναίκα δικαστής πυο είναι υπεύθυνη για την υπόθεσή του διέταξε κράτηση εκείνου και του αδερφού του, Ρομπέρτο ντε Ασίς.

Συγκεκριμένα, η Παραγουανή, Η Κλάρα Ρουίς Ντίας θεώρησε ότι αμφότεροι έπραξαν σε βάρος του κράτους της και θα πρέπει να παραμείνουν πίσω από τα κάγκελα για ακόμα ένα βράδυ.

Οι «συγκάτοικοι» του Ροναλντίνιο είναι έμποροι ναρκωτικών
Οπως αποκαλύπτει το «ESPN» της Βραζιλίας, τα δυο αδέρφια διανυκτέρευσαν σε ένα κελί όπου η θερμοκρασία άγγιζε τους 35 βαθμούς Κελσίου παρέα με έναν μικρό ανεμιστήρα. Στο ίδιο κελί, ο Βραζιλιάνος είχε ως… συγκατοίκους κρατούμενους που κατηγορούνται για εμπόριο ναρκωτικών και δολοφονίες.

«Η απόφαση είναι απίστευτη» υποστήριξε ο δικηγόρος του, Ταρέκ Τούμα, προσθέτοντας ότι «ο Ροναλντίνιο δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει».

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/spor/ronalntinio-sti-fylaki-mehri-neoteras-brazilianos


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...