Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Τα παπούτσια Zaccys και η ξεχωριστή ιστορία που τα συνοδεύει

Η δημιουργός τους Meg Cope δεν είναι μια συνηθισμένη επιχειρηματίας

Σχεδιάζονται στο Λονδίνο και κατασκευάζονται από τεχνίτες στην Ισπανία. Τα παπούτσια Zaccys είναι χειροποίητες εσπαντρίγιες, που φτιάχνονται με στόχο να είναι όμορφες και ταυτόχρονα εξαιρετικά άνετες και να κολακεύουν το πόδι. Οι πινελιές πολυτέλειας και τα ιδιαίτερα υλικά τους, τις κάνουν να ξεχωρίζουν.
Για τη δημιουργία τους επιλέγονται τα καλύτερα υλικά, τα οποία αναδεικνύονται μόλις τα πιάσουν στα χέρια τους οι έμπειροι τεχνίτες. Η πλατφόρμα και το ενσωματωμένο τακούνι φτιάχνονται από φυσικό φελλό, που είναι ελαφρύς και περιορίζει τους κραδασμούς, παρέχοντας άνεση που διαρκεί όλη την ημέρα.
Η σόλα περιλαμβάνει ένα ειδικό «μαξιλαράκι» αλλά και στρώμα αφρώδους υλικού με επιπρόσθετη στήριξη, για να εξασφαλίζει εξαιρετική ισορροπία. Η τελική αίσθηση άνεσης ενισχύεται από τη χρήση μαλακών δερμάτων, από την Ιταλία και την Ισπανία. Όσο για τον σχεδιασμό τους, στόχος είναι πάντα να αναδεικνύουν την κομψότητα της γυναίκας που τα φορά.


Η εταιρεία Zaccys ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2015 από τη Meg Cope, χειρουργό οφθαλμίατρο με 20ετή εμπειρία στο βρετανικό Σύστημα Υγείας. Η ιστορία της Meg δεν είναι αυτή μιας συνηθισμένης επιχειρηματία, καθώς η στροφή της από την οφθαλμιατρική στη σχεδίαση παπουτσιών έγινε ύστερα από μια μεγάλη οικογενειακή δοκιμασία.



Το 2012, ο μικρότερος γιος της Zac διαγνώστηκε με λευχαιμία, κι έτσι η Meg άφησε την καριέρα της στην ιατρική για να τον φροντίσει. Όταν το 2015 ο Zac πέτυχε έναν προσωπικό θρίαμβο ολοκληρώνοντας επιτυχώς τις θεραπείες του, η Meg αποφάσισε να δώσει εκείνος το όνομά του στο νέο της επιχειρηματικό βήμα. Έτσι, από το Zac «γεννήθηκαν» τα Zaccys.

Μέσω της εταιρείας Zaccys η Meg επιδιώκει να ανταποδώσει την τεράστια στήριξη που είχε η οικογένειά της κατά τη διάρκεια της ασθένειας του παιδιού της. Έτσι, για κάθε αγορά παπουτσιών, προσφέρονται χρήματα σε τρία κοινωφελή ιδρύματα για ανθρώπους που περνούν τη δοκιμασία του καρκίνου. «Το να προσφέρουμε είναι θεμελιώδες στη Zaccys και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι ζωτικές στη λειτουργία μας» αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας. «Στόχος της Zaccys είναι να υποστηρίξει εκείνους που περνούν αυτό που πέρασε και η Meg και η οικογένειά της. Κάθε μέρα, μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, δέκα παιδιά και έφηβοι διαγιγνώσκονται με καρκίνο».








Στη Βρετανία, η Zaccys προσφέρει για κάθε ζευγάρι παπούτσια δύο λίρες στις οργανώσεις «Children with Cancer» και «CLIC Sargent», οργανώσεις που «παρέχουν πολύτιμη στήριξη και πόρους για να υποστηρίξουν τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από παιδικό καρκίνο».
Στην Ελλάδα η Zaccys προσφέρει για κάθε ζευγάρι παπούτσια δύο ευρώ στην οργάνωση «Καρκινάκι», που δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει το τεράστιο ενημερωτικό κενό που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα αναφορικά με τον παιδικό καρκίνο.



Τα Zaccys στηρίζουν «έμπειροι φίλοι και υποστηρικτές» που βοήθησαν και βοηθούν στα πρώτα βήματα ανάπτυξης της εταιρείας. Πρόκειται για γυναίκες επιτυχημένες που καταγράφουν τη δική τους πορεία στον χώρο της μόδας και η εταιρεία είναι ευγνώμων για τη συμβολή τους. Όπως εξηγεί η ιστοσελίδα των Zaccys, λειτουργούν ως άτυπη συμβουλευτική ομάδα που καθοδηγεί την εταιρεία με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες που επιλέγουν τα παπούτσια Zaccys. Σε αυτόν τον κύκλο των φίλων συμπεριλαμβάνονται οι Tamara Hill-Norton, Anna Lee και Lisa Furuland-Kotsianis, δημιουργοί αντίστοιχα των Sweaty Betty, STORM και Sleepyhead® και DockATot®.
Όσο για την έμπνευση που κινεί την Zaccys είναι «το φως του ήλιου και οι θερμές, χαρούμενες μεσογειακές αναμνήσεις».
Δείτε περισσότερες δημιουργίες της Zaccys στις φωτογραφίες που ακολουθούν αλλά και στο zaccys.com.
  • Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν παράδοση και επιστροφές στην Ευρώπη.


http://www.news.gr/lifestyle/article/549561/ta-papoutsia-zaccys-ke-i-xechoristi-istoria-pou-ta-synodevi.html

http://kafedakigr.blogspot.com/2017/07/zaccys.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...