Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Η Apple… σκοτώνει τα iPod Shuffle και iPod Nano

Σταματά να υποστηρίζει τις συσκευές iPod Shuffle και iPod Nano

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι θα σταματήσει την παραγωγή των συσκευών iPod Shuffle και iPod Nano, που ήταν οι τελευταίες συσκευές αναπαραγωγής ήχου της εταιρείας που δεν μπορούσαν να παίξουν τραγούδια από την υπηρεσία Apple Music.
Οι δύο συσκευές κυκλοφόρησαν αμέσως μετά το αυθεντικό, πρώτο iPod που βγήκε στην αγορά το 2001, και θεωρείται από πολλούς ως καθοριστικός παράγοντας για τη μετέπειτα πορεία της Apple και την κυριαρχία της στα smartphones με τη σειρά iPhone. Οι συσκευές αυτές μπορούν να αναπαράξουν μόνο τραγούδια «κατεβασμένα» από το iTunes ή από CD.
Η Apple έχει ανακοινώσει ότι η νέα σειρά iPod που θα λανσάρει θα αποτελείται από δύο μοντέλα του iPod Touch με τιμή από 199 δολάρια έως 299 δολάρια, ανάλογα με τη χωρητικότητα της συσκευής.
Το iPod Touch είναι ουσιαστικά ένα iPhone χωρίς υπηρεσίες δεδομένων κινητών τηλεφώνων και «τρέχει» λειτουργικό σύστημα iOS, όπως και τα iPhones και τα iPads. Μπορεί να παίζει μουσική από την υπηρεσία Apple Music και να λειτουργεί τις ίδιες εφαρμογές με τα iPhones.

http://www.news.gr/tech/article/623073/i-apple-skotoni-ta-ipod-shuffle-ke-ipod-nano.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...