Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Tο Ubuntu στο Windows Store των Windows 10

Η Microsoft άρχισε να προσφέρει εγγενή υποστήριξη στο Ubuntu μέσα από το λειτουργικό της Windows 10. Τώρα, η εταιρεία φαίνεται να προχώρησε ένα βήμα παρακάτω.

Όπως είχε υποσχεθεί, από σήμερα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη λήψη του Ubuntu απευθείας από το Windows Store. Η εγκατάσταση ενός ολόκληρου λειτουργικού συστήματος έγινε τόσο εύκολη όσο η λήψη μιας εφαρμογής από το Store της εταιρείας.Από σήμερα το Ubuntu στο Windows Store των Windows 10

Το “εύκολη” όμως είναι σχετικό.

Η λειτουργία αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Windows Insider. Θα πρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε εκ των προτέρων το Υποσύστημα Windows για Linux (Windows Subsystem for Linux).

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή είναι η γραμμή εντολών Ubuntu και δεν προορίζεται για την εκτέλεση γραφικών εφαρμογών.

Έτσι η χρήση της διανομής μέσα από την πλατφόρμα των Windows προορίζεται κυρίως για τους προγραμματιστές και τους διαχειριστές συστημάτων. Φυσικά υπάρχει πάντα η λύση της προσθήκης ενός GUI που θα τρέχει όμως με αρκετά προβληματάκια...

Η προσθήκη της δημοφιλούς διανομής στο Windows Store δεν κάνει πολύ πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά εξοικονομεί μια δύο πληκτρολογήσεις στη γραμμή εντολών.


Πηγή: SecNews.gr
http://www.trelokouneli.gr/to-ubuntu-sto-windows-store-ton-windows-10/
http://greekto.blogspot.gr/2017/07/t-ubuntu-windows-store-windows-10.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...