Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Η Microsoft ανακοίνωσε το κλείσιμο του Docs.com


Η Microsoft ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κλείσει τo Docs.com μια υπηρεσία Sharing για έγγραφα του Office, στις 15 Δεκεμβρίου 2017. Το Docs.com ξεκίνησε σαν μια συνεργασία μεταξύ της Microsoft και του Facebook τον Απρίλιο του 2010.

Δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Office Web Apps της Microsoft, και επέτρεπε στους χρήστες του Facebook να δημιουργούν, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται έγγραφα του Microsoft Office.Η Microsoft ανακοίνωσε το κλείσιμο του Docs.com

Η Microsoft ανέστειλε ξανά το Docs.com το 2015, και το ξεκίνησε ξανά υποστηρίζοντας περισσότερες λειτουργίες, όπως υποστήριξη για την ανάκτηση εγγράφων από το OneDrive και υποστήριξη βασικού σχολιασμού.

Αυτή τη φορά όμως η Microsoft φαίνεται ότι το αποφάσισε για τα καλά και τελικά θα αποσύρει την υπηρεσία Docs την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου του 2017. Έτσι όσοι την χρησιμοποιούν θα πρέπει να μεταφέρουν το περιεχόμενο που έχουν στο Docs.com σε άλλες πλατφόρμες αποθήκευσης και κοινής χρήσης αρχείων το συντομότερο δυνατόν.

http://www.trelokouneli.gr/h-microsoft-anakoinose-to-kleisimo-tou-docs-com/
 http://greekto.blogspot.gr/2017/06/microsoft-docscom.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...