Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

450 ευρώ δίνει ο ΟΤΕ στους “κυνηγούς”

450 ευρώ δίνει ο ΟΤΕ στους “κυνηγούς” του για να…πρήζουν τους πολίτες μεσημεριάτικα με σκοπό την επιστροφή τους στο δίκτυο του!
Είδαμε και πάθαμε να φύγουμε από τον ΟΤΕ με σκοπό όχι τόσο τις καλύτερες υπηρεσίες, μιας και όλοι οι τηλεφωνικοί πάροχοι ουσιαστικά βασίζονται στο ίδιο παλιό δίκτυο του ΟΤΕ, αλλά τουλάχιστον τις πιο οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις και τώρα έρχεται ξανά ο “γερμανικός” πλέον ΟΤΕ με τις αδικαιολόγητα υπέρογκες χρεώσεις για δυσανάλογες υπηρεσίες να μας “προσεγγίσει” με σκοπό την επιστροφή μας στο δίκτυο του…
Μάλιστα, για να το πετύχει αυτό χρησιμοποιεί τα… γνωστά “λαγωνικά” με την εντελώς αγενή συμπεριφορά, τα οποία πληρώνονται 450 ευρώ τον μήνα, για να μας ενοχλούν ΚΑΘΕ μεσημέρι σε ώρες μόλις λίγα λεπτά πριν από την ώρα κοινής ησυχίας ή και μόλις λίγα λεπτά μετά την ώρα κοινής ησυχίας…

Από το πρωί μέχρι το βράδυ το τμήμα προώθησης των υπηρεσιών του ΟΤΕ έχει γίνει εφιάλτης για τους πολίτες που σηκώνουν το τηλέφωνο και από την άλλη άκρη της γραμμής είναι ένας υπάλληλος που προσπαθεί να πουλήσει τις τηλεφωνικές υπηρεσίες στον άτυχο που σήκωσε το σταθερό τηλέφωνο στο σπίτι. Η ατυχία του είναι ότι έχει επιλέξει άλλον πάροχο.
Ο πρώτος υπάλληλος παίρνει τις αναγκαίες απαντήσεις και κυρίως πόσο ευχαριστημένος είναι από τον πάροχο και του τονίζει ότι δεν επιθυμεί να μετακινηθεί σε άλλη εταιρεία.
Ο άτυχος άνθρωπος που σήκωσε το τηλέφωνο έχει ενοχληθεί για περισσότερες από δέκα φορές σε μία ημέρα ακούγοντας την ίδια ιστορία και πόσο καλό θα ήταν να αλλάξει τηλεπικοινωνιακό πάροχο.
Η ενημέρωση πλέον έχει γίνει βασανιστήριο για του πελάτες άλλων εταιρειών που δέχονται σε καθημερινή βάση τηλέφωνα από τον ΟΤΕ.

Το προσωπικό που ασχολείται με την αναζήτηση νέων πελατών εργάζεται σε εξάωρη βάρδια και η μία βάρδια δεν γνωρίζει ποια τηλέφωνα κλήθηκαν, με αποτέλεσμα η οθόνη του υπολογιστή να φέρνει τα ίδια τηλέφωνα προς αναζήτηση άγρας πελατείας Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο ΟΤΕ πληρώνει την ομάδα των «κυνηγών» προς 450 ευρώ το μήνα.
Έχει καταγραφεί ότι η διεκδίκηση πελατών γίνεται με χτύπημα κάτω από τη ζώνη σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Το προσωπικό για να κάμψει την αντίσταση του υποψήφιου πελάτη είναι έτοιμος να του προτείνει να σπάσει το συμβόλαιο με την άλλη εταιρεία ΧΩΡΙΣ ωστόσο να λένε ποιος θα πληρώσει το πέναλτι από τη διακοπή του συμβολαίου.
Την ίδια στιγμή που επίσης αναφέρουν ότι στον ΟΤΕ θα έχεις πιο γρήγορο internet μεγαλύτερη αξιοπιστία και άλλα τέτοια που προφανώς δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση μιας και το δίκτυο και οι γραμμές είναι απολύτως οι ΙΔΙΕΣ!!!
Οπότε, δεν είναι μόνο η ελλιπής πληροφόρηση με την μη ενημέρωση για το penalty διακοπής αλλά και η παραπληροφόρηση για το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο!!! Άσε που πλέον στον ΟΤΕ έχουν γίνει και οι τηλεφωνικές υπηρεσίες voip με αποτέλεσμα όταν δεχτείς τηλεφώνημα σου… “πέφτει” η σύνδεση στο ιnternet ή κόβεται το OTE TV…
Τι κάνουν όμως οι πολίτες για να αποφύγουν αυτές τις καταστάσεις;
Πλέον η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή δέχεται καθημερινά βροχή από παράπονα καταναλωτών, οι οποίοι περιγράφουν τηλεφωνικά το καθημερινό μαρτύριο τους.
Ωστόσο όλοι πληροφορούνται ότι το 1520 δεν έχει αρμοδιότητα διότι οι τηλεπικοινωνίες δεν εντάσσονται στην αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας.
Οι υπάλληλοι προτρέπουν τους καταναλωτές να απευθυνθούν στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων υποβάλλοντας αίτηση εξαίρεσης από τη λίστα, έτσι ώστε η εταιρεία να μην έχει πρόσβαση στον αριθμό τηλεφώνου.
Πάντως οι βασανισμένοι καταναλωτές από τον ΟΤΕ βρήκαν οι ίδιοι διέξοδο ζητώντας από την δική τους εταιρεία τηλεπικοινωνιών να βάλλει φραγή εισερχόμενων κλήσεων σε πενταψήφιους αριθμούς λύνοντας το πρόβλημα.
Εκατομμύρια καταναλωτές εγκατέλειψαν τον ΟΤΕ με το άνοιγμα της αγοράς και ο ΟΤΕ βρήκε τον τρόπο να τους “πρήζει” και σήμερα που δεν τους έχει πελάτες.

http://www.cretadrive.gr/business/nea-agoras/450-euro-kabatzonoun-oi-kunigoi-tou-ote/
 http://naigr.blogspot.gr/2017/06/450.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...