Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

ΡΕΘΥΜΝΟ: Πέταξαν στον δρόμο 74χρονη γυναίκα στο Ατσιπόπουλο – ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


Η φωτογραφία είναι από τον περασμένο Μάρτιο όταν ο ΣΑΟΡ πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σπίτι της Τερέζας Νησιανάκη
Στον δρόμο πέταξαν την 74χρόνη Ρεθεμνιώτισσα Τερέζα Νησιανάκη από το Ατσιπόπουλο, το σπίτι της οποίας πλειστηριάστηκε πριν 2,5 χρόνια για χρέη.
Η ηλικιωμένη γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με τις διωκτικές αρχές νωρίς το πρωί, απροειδοποίητα, και χωρίς ουσιαστικά να καταλάβει πως, βρέθηκε στον δρόμο.
Με το που συνέβη το περιστατικό μέλη του ΣΑΟΡ βρέθηκαν στο πλευρό της γυναίκας ενώ καταβάλλεται προσπάθεια να επιστρέψει στο σπίτι της.
Το σπίτι έχει κατασχεθεί από την eurobank, από την οποία η κ. Τερέζα Νησιανάκη, είχε λάβει δάνειο για επαγγελματικούς λόγους, όταν ακόμα διατηρούσε φαρμακείο, το οποίο εξυπηρετούσε μέχρι και τη συνταξιοδότησή της με υψηλή μηνιαία δόση. Μετά τη συνταξιοδότηση της όμως όπως και η ίδια τόνισε ήταν αδύνατο να συνεχίσει να πληρώνει τις υψηλές δόσεις με τη σύνταξη που έπαιρνε.
Το σπίτι των 79 τ.μ. ήταν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της κ. Νησιανάκη, η οποία ζει μόνη της στην περιοχή του Ατσιποπούλου.
Μάλιστα, με αίτημά της, προκειμένου να μην βρεθεί στο δρόμο ζήτησε να πληρώνει ενοίκιο στην τράπεζα, αλλά το αίτημα της δεν είχε γίνει δεκτό.
Η ίδια είχε δηλώσει σχετικά τα εξής:  «Έκανα εγγράφως αίτημα προς την τράπεζα να με αφήσουν να μένω στο σπίτι και να τους πληρώνω ένα μίσθωμα. Πέρασε από επιτροπή και το απέρριψαν. Πλέον, είναι δύσκολα τα πράγματα, δυσκολεύομαι πάρα πολύ και ο κίνδυνος να ανοίξω την πόρτα μου και να δω έναν δικαστικό επιμελητή είναι υπαρκτός. Το δάνειο είναι περίπου 50 χιλιάδες. Στην αρχή πλήρωνα αλλά απ’ όταν βγήκα στην σύνταξη τα πράγματα έγιναν όπως έγιναν και δεν μπορούσα να πληρώνω. Τώρα ζητάνε άμεσα την έξωσή μου από το σπίτι. Αυτό είναι άδικο, ούτε ένα ζώο δεν πετάνε έτσι έξω» σημείωσε η ίδια.
Στην παρούσα χρονική στιγμή τα μέλη του ΣΑΟΡ καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια να λυθεί το ζήτημα και η γυναίκα να ξαναμπεί στο σπίτι της.

http://rethemnosnews.gr/2017/05/%cf%81%ce%b5%ce%b8%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%ad%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b4%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf-74%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1/
 http://naigr.blogspot.gr/2017/06/74.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...