Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Πέθανε η Νανά Καραγιάννη

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της η παρουσιάστρια που πάλευε για χρόνια με την ανορεξία. Την άτυχη παρουσιάστρια φαίνεται πως


Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της στην οδό Θήρας στο κέντρο της Αθήνας η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΛΑΣ η 38χρονη Νανά Καραγιάννη που πάλευε χρόνια με την νευρική ανορεξία είχε πρόσφατα νοσηλευτεί σε νοσοκομείο και λάβει εξιτήριο. Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο επέστρεψε στο σπίτι της, όπου και κατέληξε πιθανότατα το πρωί της Τρίτης. Την άτυχη γυναίκα βρήκε στο σπίτι της κοντινό της πρόσωπο, που την επισκέφθηκε καθώς είχε ώρες να μάθε νέα της.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο συμπέραναν εκ πρώτης όψεως πως είναι παθολογικά τα αίτια θανάτου της, ωστόσο όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή και ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της και για να αποκλειστεί ή όχι η τυχόν λήψη ουσιών.
Η ίδια έδειχνε να προσπαθεί να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας της, ενώ μόλις τη Δευτέρα είχε αναρτήσει φωτογραφίες με φιλικό της πρόσωπο σε ταβέρνα της Αττικής.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/pethane-h-nana-karagiannh.4740750.html
 http://kafedakigr.blogspot.gr/2017/06/blog-post_27.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...