Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 9 Μαΐου 2015

IDEF 2015: Εμφάνιση του τουρκικού αεροπλανοφόρου με F-35 Lightning II

Τον Δεκέμβριο του 2013 η αρμόδια τουρκική διεύθυνση εξοπλισμών ανακοίνωσε πως τα ναυπηγεία Sedef θα αναλάβουν τη ναυπήγηση του πρώτου τουρκικού αεροπλανοφόρου, το οποίο θα βασίζεται στο ελαφρύ ισπανικό αεροπλανοφόρο Juan Carlos, σε συνεργασία με τα ισπανικά ναυπηγεία Navantia.
Οι άλλες προσφορές βρετανικών και κορεατικών ναυπηγείων απορρίφθηκαν. Στην πρόσφατη αμυντική έκθεση της Κωνσταντινούπολης IDEF 2015, στο περίπτερο των ναυπηγείων Sedaf, παρουσιάστηκε μοντέλο του τουρκικού αεροπλανοφόρου, έχοντας πάνω μαχητικά πέμπτης γενιάς F-35 Lightning II στην έκδοση βραχείας αποπροσνήωσης, το οποίο προβλέπεται να έχει μήκος 231 μ. πλάτος 32 μ. βύθισμα 6.8 μ. και ύψος 58 μ.
Το σκάφος θα έχει μέγιστη εμβέλεια 9.000 ναυτικών μιλίων, με οικονομική ταχύτητα και θα αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 21 κόμβων. Θα φέρει το σύστημα μάχης Genesis Advent, τα συνήθη ραντάρ και ηλεκτρονικά συστήματα, τέσσερα πυροβόλα των 25 χλστ. της Aselsan, τέσσερα πολυβόλα των 12,7 χλστ. STAMP της Aselsan, δύο συστήματα Rhalanx, αντιτορπιλικό σύστημα TORK της Aselsan.
Το σκάφος θα φέρει αποβατικά σκάφη και πεζοναύτες, ελικόπτερα S-70B, AW-149 και CH-47 και μαχητικά F-35Β, τα τελευταία αν και όποτε παραδοθούν.





 http://www.defence-point.gr/news/?p=128236

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...