Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Μεσσήνη: Έκλεψαν τα κέρδη Πακιστανού από το Τζόκερ!

«Πάγωσε» το χαμόγελο στα χείλη ενός Πακιστανού μετανάστη που κέρδισε 2.500 ευρώ στο Τζόκερ, όταν πήγε να εισπράξει τα κέρδη που θα του έλυναν για μεγάλο διάστημα το βιοποριστικό του πρόβλημα και πληροφορήθηκε ότι τον είχαν……

προλάβει κάποιοι επιτήδειοι!
Όταν ο αλλοδαπός είδε ότι το δελτίο του κέρδιζε, πήγε να βεβαιωθεί σε ένα πρακτορείο στη Μεσσήνη όπου το έδειξε σε αρκετούς πελάτες και στον πράκτορα. Το λάθος του ήταν ότι δεν θέλησε να εισπράξει τα κέρδη του επί τόπου, αλλά να τα πάρει από το πρακτορείο στη Θουρία όπου είχε καταθέσει το τυχερό δελτίο.
Φαίνεται, όμως, πως κάποιος από όσους το είδαν το φωτογράφισε με κινητό και το εξαργύρωσε, σε συνεργασία με τον πράκτορα με τον οποίο μοιράστηκε τα 2.500 ευρώ! Ωστόσο, ο Πακιστανός αποδείχθηκε πεισματάρης, καθώς κατέφυγε στον εισαγγελέα με παρέμβαση του οποίου ο ΟΠΑΠ έδωσε εντολή στον πράκτορα να πληρώσει τα χρήματα στον τυχερό και ξεκίνησε έρευνα σε βάρος του, που ίσως του κοστίσει την άδειά του.

 http://www.trelokouneli.gr/messinh-eklepsan-ta-kerdh-pakistanou-apo-to-tzoker/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...