Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ολυμπιακός ηττήθηκε 78-59 από τη Ρεάλ στον τελικό

Προδομένος από τις πολλές χαμένες βολές και την αστοχία από το τρίποντο στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 78-59 από τη Ρεάλ στον τελικό του Final Four της Turkish Airlines Euroleague. Πρωταθλήτρια Ευρώπης για ένατη φορά στην ιστορία της η "βασίλισσα".

Η εξέλιξη

Με την άμυνα της Ρεάλ προσαρμοσμένη στον Σπανούλη, ήταν απαραίτητο ο Ολυμπιακός να πάρει πράγματα από τους υπόλοιπους. Ο Πρίντεζης δεν πήρε προσπάθειες, αλλά οι καλές τοποθετήσεις του Ντάνστον και τα εύστοχα σουτ του Λοτζέσκι ανέτρεψαν το 6-1 των Μαδριλένων και χάρισαν το 17-12 (7:30) και 21-15 (11:40).
Μέχρι τότε ο Λάσο είχε ήδη αλλάξει δύο παίκτες πάνω στον "Kill Bill", έλειπε όμως  από την ομάδα του ο επιθετικός ρυθμός, μια και οι παίκτες του σούταραν με 6/21 εντός πεδιάς. Μασιούλις και Νοσιόνι ήρθαν από τον πάγκο για να ταράξουν τις ισορροπίες στην άμυνα του Ολυμπιακού και να προκαλέσουν φθορά, κυρίως ο Λιθουανός με τα σουτ του.
Οι "ερυθρόλευκοι" επιχείρησαν ν' αντιδράσουν, αλλά οι χαμένες βολές ήταν πολλές (6/14 στο πρώτο 20') και τα λάθη αυξάνονταν. Βούτυρο στο ψωμί της Ρεάλ δηλαδή, η οποία βρήκε λεπτό με το λεπτό τον τρόπο να συνδυάζει την αποτελεσματική άμυνα και το σκορ, με αποτέλεσμα το 30-26 και το 35-28. Η ομάδα του Λάσο πήγε ακόμη και στο 40-29 (22:30) κυρίως γιατί οι αποφάσεις των "ερυθρολεύκων" στις δυο πλευρές του παρκέ τής έδωσαν εύκολους πόντους.
Όταν η άμυνα "έκοψε" στα δύο τη Ρεάλ, τέθηκε σε λειτουργία ο μηχανισμός της ανατροπής. Ο Σλούκας ανέβασε μια ταχύτητα σκέψης και δράσης, ο Λοτζέσκι ακολούθησε και το 12-0 έφερε το 41-40 του 26'. Η διαχείριση του σερί όμως υπήρξε προβληματική γιατί χάνονταν οι βολές. Ταυτόχρονα ο Κάρολ πήρε το λίγο χώρο που του δόθηκε και τα σουτ-μαχαιριές επέτρεψαν στη "βασίλισσα" να πάει στο 53-44 και τον Ολυμπιακό σε θέση να ψάχνει νέα θρυλικά κατορθώματα.
Το -10 (60-50) στο 33' ήρθε να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, μόνο που τίποτα χρόνος που απέμενε αρκετός και αποτυπώθηκε στο 62-55. Χάθηκαν ωστόσο τρεις σερί επιθέσεις υπό καλές προϋποθέσεις και το 5-0 της Ρεάλ άνοιξε τόσο τη διαφορά που ήταν μη αναστρέψιμη αυτή τη φορά. Το πεταμένο ζευγάρι βολών από τον Λαφαγέτ και το 71-55 από τον Γιουλ έριξαν τους τίτλους τέλους στο μεγάλο τελικό.

contra.gr
http://www.candianews.gr/2015/05/17/ligise-sti-madriti-o-olimpiakos/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...