Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Το σποτ του κόμματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. (ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!!)

Το τηλεοπτικό σποτ του κόμματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. (Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση) έχει γίνει το νούμερο ένα θέμα συζήτησης σήμερα, Πέμπτη (15/01/2015) στο διαδίκτυο.
Ο επικεφαλής του κόμματος, Κωνσταντίνος Παπανικόλας παρουσιάζει το νέο... Κολοκοτρώνη, αλλά και τον... Παπαφλέσσα και ζητά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.
Read more: http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/politikh/story/544330/ekloges-2015-to-spot-toy-kommatos-el-la-da-trelainei-to-youtube#ixzz3OzH3zja9

Τα τηλεοπτικά σποτ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και λοιπών... μεγάλων δυνάμεων της πολιτικής ωχριούν μπροστά του.
Ο λόγος για το τηλεοπτικό σποτ του κόμματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. (Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση), που... τα σπάει στο διαδίκτυο και είναι σίγουρα το πιο ανατρεπτικό όλων.
Ο επικεφαλής του κόμματος, οικολόγος Κωνσταντίνος Παπανικόλας παρουσιάζει τον νέο... Κολοκοτρώνη αλλά και τον απόγονο του Παπαφλέσσα και ζητά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.
Η μουσική του τηλεοπτικού σποτ καθώς και το τραγούδι από ξανθιά... αοιδό δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας και ελπίδας σε περίπτωση που οι ψηφοφόροι εκλέξουν το κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.
Εκτός από τον Κωνσταντίνο Παπανικόλα και τον νέο... Κολοκοτρώνη, μήνυμα στέλνει και ο... Παπαφλέσσας πατήρ Νεκτάριος, που είχε ηγηθεί του κινήματος των Αγανακτισμένων.

Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/news/186965/xekardistiko-spot-toy-kommatos-ellada-me-ton-kolokotroni-vinteo#ixzz3OzHaAH3a

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...