Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Τσίπρας: Επαναφορά του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ

Υποσχέσεις για επαναφορά του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ έδωσε από την Καρδίτσα ο Αλέξης Τσίπρας, καλώντας παράλληλα τους ψηφοφόρους να δώσουν μια ευκαιρία στην Αριστερά, μια ευκαιρία στο ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει .
Ο κ. Τσίπρας κάλεσε κυρίως του ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να σταματήσουν να φοβούνται και να δώσουν ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς τους κορόιδεψαν.
«Απευθύνομαι λοιπόν σε όλες και όλους αυτούς και τους λέω σήμερα αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μέχρι χθες μας χώριζαν. Διότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν υποστεί στη δική τους την πλάτη τις καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων. Τους καλώ λοιπόν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, η επόμενη μέρα θα είναι μία μέρα δύσκολη, αλλά ενωμένοι μπορούμε να ξανασηκώσουμε πάλι ψηλά τον ήλιο της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας, πάνω από την πατρίδα μας.
Τους καλώ με την καρδιά και την ψυχή, να δώσουν μία ευκαιρία στην αριστερά, μία ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε η χώρα ακόμα πιο δυνατή να πάει σε μία σκληρή διαπραγμάτευση στην Ευρώπη και να μπορέσουμε βήμα το βήμα, αυτό τον δύσκολο δρόμο της παραγωγικής ανασυγκρότησης, να τον διαβούμε με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη, με γνώμονα την αξιοκρατία, με γνώμονα τη δημοκρατία.
Και τους καλούμε να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ διότι αποτελεί τη μόνη ασφαλή επιλογή, τη μόνη ασφαλή επιλογή ότι θα σταματήσει αυτή η δραματική κατάσταση που βίωσαν τα προηγούμενα χρόνια και θα ξεκινήσει μία ουσιαστική διεκδίκηση με ασφάλεια μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε ότι «Θα επαναφέρουμε το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, που σημαίνει ότι ο αγρότης που φορολογείται από το πρώτο ευρώ με 13% και ο ελεύθερος επαγγελματίας που φορολογείται με 26% μέχρι εισόδημα 12.000 δεν θα φορολογείται. Θα προχωρήσουμε σε ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών για να σταματήσει αυτή η θηλιά να σφίγγει τον λαιμό του μικρομεσαίου παραγωγού. Είναι ο μόνος δρόμος για να επανακκινηθεί η οικονομία, να βγούμε στην ανάπτυξη».
Τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι τις προηγούμενες μέρες η Νέα Δημοκρατία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο.
« Έβγαλε αρκετές ανακοινώσεις για να καταγγείλει τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί λέει στα εισοδήματα πάνω από 80.000 ευρώ θα έχει υψηλή φορολογική κλίμακα.
Κοιτάξτε για ποιους νοιάζεται η Νέα Δημοκρατία. Νοιάζεται για αυτούς που έχουν εισόδημα πάνω από 80.000 ευρώ.
Πόσοι είναι αυτοί; Από τα 8,2 εκατ. των φορολογούμενων που κάνουν δηλώσεις, αυτοί είναι μόλις 35.000, λιγότεροι από 0,5%. Και εδώ αποκαλύπτεται η μεγάλη αλήθεια.
Να λοιπόν για ποιους νοιάζεται. Να λοιπόν ποιους κόπτεται να προστατεύσει ο κύριος Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία. Για το 0,5%, ούτε καν το 1% του ελληνικού λαού.
Αλλά υπάρχει και το άλλο 99% του ελληνικού λαού που λεηλάτησε και θα δώσει απάντηση στην κάλπη, στις 25 του Γενάρη», κατέληξε.

 http://www.tribune.gr/politics/news/article/108112/tsipras-epanafora-tou-aforologitou-sta-12-000-evro.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...