Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

26χρονη Βρετανίδα βιάστηκε 300 φορές από τον σύζυγό της ενώ κοιμόταν

Σοκ και φρίκη προκαλεί η ιστορία της 26χρονης Βρετανίδας η οποία αποκάλυψε ότι βιάστηκε 300 φορές από τον σύζυγό της ενώ κοιμόταν.   

Η Sarah Tetley, μιλώντας στο ITV, περιέγραψε τον εφιάλτη της κακοποίησης που βίωσε για περισσότερα από 2 χρόνια στα χέρια του συζύγου της Charlie. Η ίδια ανακάλυψε το τι συνέβαινε το 2013, όταν κατά τη διάρκεια της νύχτας ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε. Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι Αρχές ανακάλυψαν στον υπολογιστή του Charlie 316 βίντεο στα οποία είχε καταγράψει τα όσα έκανε στη σύζυγό του.

«Σε κάποια από τα βίντεο που είδα δεν μπορούσα να ακούσω την αναπνοή μου και φαίνεται να μην κινούμαι καθόλου. Φαίνεται σαν να είμαι νεκρή σε ορισμένα από αυτά. Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποίησε διάφορα αντικείμενα. Ήταν αρκετά ενοχλητικό«.

Η ίδια υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ναρκώθηκε. Τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ασαφή και δεν έδειξαν τίποτα ύποπτο. Ο άνδρας ομολόγησε την ενοχή του σε 26 κατηγορίες για βιασμό και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης.

http://www.trelokouneli.gr/26chroni-viastike-300-fores-apo-ton-sizigo-tis-eno-kimotan/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...