Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Νέο άνοιγμα της «Μαρινόπουλος» – Εξαγοράζει την αλυσίδα «Λάρισα Super Market»

Την πρόθεση εξαγοράς της αλυσίδας «Λάρισα Super Market» ανακοινώνει η Μαρινόπουλος Α.Ε λίγες ημέρες μετά τη στρατηγικού χαρακτήρα τοποθέτηση της στην βορειοελλαδίτικη αλυσίδα Αρβανιτίδης. Οι δύο εταιρείες έχουν προχωρήσει…

στην υπογραφή προσυμφώνου και η αγοραπωλησία αναμένεται να ολοκληρωθεί κατόπιν της απαιτούμενης έγκρισης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Μετά το πέρας της σχετικής διαδικασίας, το δίκτυο της Μαρινόπουλος θα έχει αυξηθεί κατά 42 σημεία πώλησης, στα 918 σπάζοντας κάθε άλλο προηγούμενο ρεκόρ στην εγχώρια λιανική και δίδοντας ακόμα πιο σαφές προβάδισμα στην ελληνική εταιρεία έναντι του ανταγωνισμού.
Η παρουσία του δικτύου θα διευρυνθεί κυρίως στο νομό Λάρισας όπου η εξαγορασθείσα αλυσίδα λειτουργεί 41 καταστήματα, ενώ αποκτά ένα ακόμη στο νομό Πιερίας και θα λειτουργήσει προσθετικά σε σχέση με την πρόσφατη εξαγορά στην περιοχή της Μακεδονίας.
Ο συνολικός χώρος πώλησης των 42 επιπλέον καταστημάτων που εντάσσονται στο δίκτυο της Μαρινόπουλος ΑΕ θα ανέρχεται σε 26.328 τ.μ.ενώ οι πωλήσεις τους το 2012, υπό την προηγούμενη ιδιοκτησία τους, ανήλθε σε 60 εκατ. ευρώ.

http://www.trelokouneli.gr/prosechos-kai-allo-deal-gia-th-marinopoulos/
http://www.trelokouneli.gr/neo-anigma-tis-marinopoulos-exagorazi-tin-alisida-larisa-super-market/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...