Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Αμερικανικό αντιτορπιλικό πλέει προς τη Μαύρη Θάλασσα

Ένα αμερικανικό αντιτορπιλικό κατευθύνεται προς τη Μαύρη Θάλασσα, όπου αναμένεται να καταπλεύσει «σε μία εβδομάδα» για να καθησυχάσει τους ανατολικοευρωπαίους συμμάχους των ΗΠΑ μετά την προσάρτηση της Κριμαίας…

από τη Ρωσία, έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.
«Αποφασίσαμε να στείλουμε ένα πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα. Αναμένεται να φτάσει εκεί σε μία εβδομάδα», δήλωσε ο συνταγματάρχης Στίβεν Ουόρεν, ένας εκπρόσωπος του Πενταγώνου, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις για τον τύπο του εν λόγω πλοίου για λόγους «ασφάλειας της επιχείρησης».
«Στόχος (της αποστολής) είναι πάνω απ’ όλα να καθησυχάσουμε τους συμμάχους και εταίρους μας στην περιοχή», υπογράμμισε ο Ουόρεν.
Μόλις φτάσει στη Μαύρη Θάλασσα το πλοίο θα πραγματοποιήσει ναυτικούς ελιγμούς και είναι προγραμματισμένο να ελλιμενιστεί σε πολλά λιμάνια της περιοχής, όχι όμως σε ουκρανικό, σύμφωνα με τον ίδιο.
Ένας αξιωματούχος Άμυνας των ΗΠΑ διευκρίνισε, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, ότι πρόκειται για το αντιτορπιλικό USS Donald Cook.
Το USS Donald Cook, που είναι εξοπλισμένο με το αντιπυραυλικό σύστημα Aegis και διαθέτει δεκάδες πυραύλους αναχαίτισης SM-3, αναπτύχθηκε πριν από δύο μήνες στην ισπανική βάση Ρότα στο πλαίσιο του σχεδίου αντιπυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 http://www.trelokouneli.gr/amerikaniko-antitorpiliko-pleei-pros-th-maurh-thalassa/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...