Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Στην Ντίσνεϋλαντ ο Καραμανλής για το Πάσχα, ενώ τον οβελία θα τον φάει στην γειτονική Ιταλία

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ
Ειδυλλιακές διακοπές φαίνεται πως περνάει μακριά από την Ελλάδα ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καραμανλής μαζί με τη σύζυγό του, Νατάσα, και τα δυο….

τους παιδιά έχουν εξορμήσει οικογενειακώς στην Ντίσνεϋλαντ, όπου περνούν όμορφες στιγμές χαλάρωσης. Στη συνέχεια, η οικογένεια Καραμανλή μαζί με την οικογένεια του πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών και στενού φίλου του πρώην Πρωθυπουργού, Γιάννη Βαληνάκη, θα σουβλίσουν… προσούτο στην Ιταλία, η οποία αποτελεί αγαπημένο προορισμό του κ.  Καραμανλή. Μάλιστα, τα Χριστούγεννα είχε πάλι ταξιδέψει, οδικώς αυτή τη φορά, για την Ιταλία.
Η επιστροφή του πρώην Πρωθυπουργού αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας του Πάσχα, οπότε και θα εγκατασταθεί ξανά στο γραφείο του στην Παναγή Κυριακού, από όπου θα περάσουν αρκετοί γαλάζιοι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές για συζήτηση και… χρίσμα.

 http://www.trelokouneli.gr/stin-ntisneilant-o-karamanlis-gia-to-pascha-eno-ton-ovelia-tha-ton-fai-stin-gitoniki-italia/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...