Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Θαλάσσια Ρύπανση και Υδάτινο Δυναμικό Νομού Χανίων


Το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας μέρας για το περιβάλλον διοργανώνει εκδήλωση με θέμα Θαλάσσια Ρύπανση και Υδάτινο Δυναμικό Νομού Χανίων την Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 8μμ στην αίθουσα διαλέξεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Ευάγγελος Γιδαράκος, Καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης με θέμα τη «Θαλάσσια Ρύπανση και Επιπτώσεις στη Βιοποικιλότητα», η Δρ. Αιβαλιώτη Μαρία, Συνεργάτιδα Πολυτεχνείου Κρήτης με θέμα την «Ποιότητα θαλασσών μέσα από το πρόγραμμα γαλάζιες σημαίες» και ο Κωνσταντίνος Βοζινάκης, Γεωλόγος του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με θέμα το «Υδάτινο Δυναμικό Νομού Χανίων».
Η Ένωση Ελλήνων Χημικών ως επιστημονικός φορέας και επίσημος σύμβουλος του κράτους σκοπεύει με την παραπάνω εκδήλωση να αναδείξει και να προστατεύσει τις Θάλασσες και το Υδάτινο Δυναμικό της περιοχής μας που έχουν τεράστια σημασία στην οικονομική ανάπτυξη της Κρήτης (γεωργία, τουρισμός) και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και δημόσιας υγείας.
Πηγή: flashnews.gr
http://troktiko.eu/2013/06/thalassia-rupansh-kai-udatino-dunamiko-nomou-chanion/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...