Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Στοιχεία για 19.000 λογαριασμούς έδωσε το Facebook

 
Εννέα με δέκα χιλιάδες αιτήσεις έλαβε το Facebook για τα δεδομένα των χρηστών του, από διάφορους φορείς της κυβέρνησης των ΗΠΑ κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2012. Οι αιτήσεις αυτές περιελάμβαναν 18 με 19 χιλιάδες λογαριασμούς χρηστών του μεγαλύτερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο και αφορούσαν κάθε είδους εγκλήματα, από υποθέσεις για εξαφανίσεις ανηλίκων, μέχρι απειλές για τρομοκρατικά κτυπήματα, αλλά και μικροεγκλήματα.
Η εταιρεία δήλωσε ότι έδωσε στους αμερικανικούς φορείς τα στοιχεία αυτά μετά τη συμφωνία με τις αμερικανικές αρχές εθνικής ασφάλειας.
Η ανακοίνωση του κολοσσού των κοινωνικών δικτύων έρχεται στον απόηχο του σκανδάλου παρακολούθησης προσωπικών δεδομένων μέσω ίντερνετ από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίας, που προκάλεσε παγκόσμια ανησυχία στους χρήστες του διαδικτύου.
«Με περισσότερους από 1,1 δισ. μηνιαίους ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο, αυτό σημαίνει ότι ένα μικρό κλάσμα του 1% των λογαριασμών των χρηστών μας, αποτέλεσαν αντικείμενο έρευνας της κυβέρνησης των ΗΠΑ», είπε ο Ted Ullyot, γενικός σύμβουλος του Facebook.

http://troktiko.eu/2013/06/stoicheia-gia-19-000-logariasmous-edose-to-facebook/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...