Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Η Google ανακοίνωσε το Android Jelly Bean 4.1


Η Google ανακοίνωσε, όπως όλοι περίμεναν, την επόμενη έκδοση του Android, με κωδική ονομασία Jelly Bean και την αρίθμηση να πηγαίνει στο 4.1. Αν και δεν είναι τόσο μεγάλο update όσο η αλλαγή από το 2.3 στο 4.0, εντούτοις η νέα έκδοση που θα κυκλοφορήσει πρώτα....


στις Google συσκευές στα μέση Ιουλίου, έχει αρκετά νέα πράγματα. Το πρώτο είναι η σημαντική βελτίωση της ταχύτητας απόκρισης στις εντολές του χρήστη. Στόχος είναι όλα να παίζουμε στα 60fps χωρίς καθυστερήσεις, με τις αλλαγές στον κώδικα να φαίνεται πως το έχουν πετύχει. Το σχετικό βίντεο άλλωστε το δείχνει ξεκάθαρα. Αλλαγές υπάρχουν και στις δυνατότητες παραμετροποίησης της αρχικής οθόνης, με το χρήστη να έχει στη διάθεσή του περισσότερες ευκολίες όταν τακτοποιεί τα διάφορα widgets.

Η εφαρμογή της κάμερας έχει βελτιωθεί αρκετά, κυρίως όσον αφορά στη διαχείριση των φωτογραφιών που έχουμε βγάλει. Το εξαιρετικό σύστημα ενημερώσεων που έχει δημιουργήσει η Google γίνεται ακόμα καλύτερο, προσφέροντας previews μέσα από την ίδια τη σελίδα των ειδοποιήσεων. Τέλος, έχουμε τη λειτουργία Google Now και η οποία συγκλόνισε τον κόσμο που παρακολούθσε την παρουσίαση, αφού συνδυάζει τις πληροφορίες που έχει το smartphone για το χρήστη και τη θέση του, ενημερώνοντάς πχ. για πιθανές καθυστερήσεις της πτήσης του (όταν είναι στο αεροδρόμιο), την ώρα έλευσης του επόμενου λεωφορείου (όταν βρίσκεται σε μια στάση) και πάει λέγοντας. Όπως είπαμε, οι κάτοχοι συσκευών Nexus και όσοι έχουν το Motorola Xoom, θα πάρουν την αναβάθμιηση στα μέσα του Ιουλίου. Οι υπόλοιποι προφανώς θα πρέπει να περιμένουν τους εκάστοτε κατασκευαστές, να ετοιμάσουν τις δικές τους εκδόσεις.
enternity.gr
http://www.trelokouneli.gr/2012/06/android-41.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...