Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Τεμάχισε τη γυναίκα του μπροστά στα 6 ανήλικα παιδιά του!

 ΣΟΚ: Τεμάχισε τη γυναίκα του μπροστά στα 6 ανήλικα παιδιά του!
Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία μιας 30χρονης στο Βερολίνο από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο 32χρονος δράστης τεμάχισε τη γυνάικα μπροστά στα μάτια των 6 ανήλικων παιδιών του. Ο δράστης λίγο αργότερα συνελήφθη και δικάζεται αύριο.
Αμέσως μετά το έγκλημα και ενώ οι γείτονες είχαν καλέσει την αστυνομία, ο τουρκικής καταγωγής Όρχαν Σιρκάζι άρχισε να τρέχει στο κτίριο κρατώντας στο ένα χέρι το κεφάλι της γυναίκας και στο άλλο ένα μαχαίρι γεμάτο αίματα. Ο δράστης εγκλωβίστηκε στην ταράτσα του πενταόροφου κτιρίου από όπου πέταξε τελικά το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του στην αυλή, μπροστά σε έκπληκτα μάτια των περίοικων.
Οι αρχές είχαν ωστόσο απομακρύνει ήδη τα έξι παιδιά, ηλικίας από εννέα μηνών έως 10 ετών, τα οποία βρίσκονται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση και παραμένουν σε κατάσταση έντονου σοκ.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των γερμανικών media ωστόσο ο 32χρονος δολοφόνος κακοποιούσε συστηματικά τη σύζυγό του, χτυπώντας την με γροθιές και κλοτσιές, ειδικά τις ημέρες που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

 http://troktiko.eu/2012/06/sok-temachise-th-gunaika-tou-mprosta-sta-6-anilika-paidia-tou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...