Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ως το 2020 το facebook θα εξαφανιστεί


Την τεχνολογική και οικονομική απαξίωση του Facebook μέσα στη δεκαετία προέβλεψε ο οικονομικός αναλυτής Έρικ Τζάκσον. «Μέσα σε πέντε έως οκτώ χρόνια θα εξαφανιστεί, όπως εξαφανίστηκε το Yahoo», δήλωσε ο Τζάκσον σε....




εκπομπή του αμερικανικού δικτύου CNBC. «Το Yahoo είναι ακόμα επικερδές, απασχολεί 13.000 εργαζόμενους, όμως αυτή τη στιγμή έχει μόλις το 10% της αξίας του σε σχέση με το 2000», προσθέτει και επιμένει ότι η απαξίωσή του αυτή συνιστά «εξαφάνιση».

Σύμφωνα με τον Τζάκσον, το Facebook θα χάσει τη μάχη του ανταγωνισμού, στην αλλαγή παραδείγματος που φέρνει η ραγδαία ανάπτυξη του mobile web και των smart phones.

«Ο κόσμος κινείται γρηγορότερα, γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικός. Πιστεύω ότι αυτοί που κυριάρχησαν στην προηγούμενη τεχνολογική γενιά, θα προσαρμοστούν δύσκολα στην επόμενη».

«Το Facebook μπορεί να εξαγοράσει μια σειρά από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, όμως θα παραμένει μια δυσκίνητη ιστοσελίδα σε σχέση με τις εφαρμογές των smart phones», υποστηρίζει ο αναλυτής.

Read : http://www.trelokouneli.gr/2012/06/2020-facebook.html#ixzz1wxJOiMhP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...