Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Έδιωξε το τουρκικό πλοίο υποκλοπών ο «Θαλάσσιος Γρύπας»!

 Έδιωξε το τουρκικό πλοίο υποκλοπών ο «Θαλάσσιος Γρύπας»!

Το πλοίο ηλεκτρονικής παρακολούθησης Tσαρνταλί (ÇANDARLI ) και η κορβέτα «Μπαντίρμα» του τουρκικού Στόλου παρακολουθούσε από κοντά την πυραυλική δραστηριότητα- άσκηση του …ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού  και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας »Θαλάσσιος Γρύπας » που έγινε χθές ανοικτά της Κρήτης.
Μάλιστα κάποια στιγμή το πλοίο υποκλοπών Τσανταρλί μπήκε για λίγο στην δεσμευμένη με ΝΟΤΑΜ περιοχή οπότε ο εκτελών χρέη διοικητή  της άσκησης ειδοποίσε το τουρκικό πλοίο στην επίσημη συχνότητα να απομακρυνθεί αμέσως  - όπως και έγινε!
Εκτιμάται πως το Τσανταρλί κατέγραψε τόσο τις βολές των βλημάτων επιφανείας-επιφανείας,αέρος επιφανείας (από το Μιράζ 20000)  όσο και την αναχαίτιση του EXOCET από τον Sea Sparrow. »Ας το καταγράφουν ότι θέλουν  για να ….μαθαίνουν διότι αυτοί δεν μπορούν να κάνουν αυτά τα πράγματα!» σχολίασε ανεπίσημα ένας αξιωματούχος.
Είναι γεγονός ότι τέτοιες αναχαιτίσεις – γράψαμε χθές- κάνουν μόνο Ναυτικά όπως των ΗΠΑ,της Βρετανίας της Ολλανδίας, της Γερμανίας  και μέχρι εκεί. Οι γείτονες δεν έχουν κλάνει κάτι τέτοιο ποτέ!
Η παρουσία του πλοίου στην περιοχή αποσκοπούσε στην καταγραφή  συχνότητας και τον τρόπο λειτουργίας του ραντάρ των βλημάτων που χρησιμοποιήθηκαν, χωρίς να ξέρουν ότι  τα τσακάλια της Πληροφορικής  και του Κυβερνοπολέμου του ΓΕΕΘΑ  μαζί με άλλους επιστήμονες έχουν μετατρέψει τα »ιχνη» με αλγορίθμους και έχουν προσομοιώσει άλλα  για …μπέρδεμα! Μάλιστα  έχουν εφαρμόσει κώδικα με εναλλαγή ώστε ποτέ να μην είναι ίδιο το »’ίχνος»!
πηγή
filologos10.wordpress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...