Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Τι παραδέχθηκε ο serial killer της Κύπρου για την τρίτη γυναίκα

Bρέθηκαν στην κατοχή του ταξιδιωτικά έγγραφα της κοπέλας

Εκ νέου οδηγήθηκε σήμερα ο 35χρονος serial killer της Κύπρου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, μετά τη χθεσινή επανασύλληψή του.


Το Δικαστήριο ανανέωσε το διάταγμα κράτησής του για άλλες δύο μέρες, όπως ήταν και το αίτημα των ανακριτών. Πλέον απομένει να οδηγηθεί εκ νέου το ερχόμενο Σάββατο ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου λήγουν ξανά τα διατάγματα κράτησής του.

Σήμερα ο ανακριτής παρουσίασε στοιχεία που συνδέουν τον 35χρονο με την Μαρικάρ που είχε εξαφανιστεί. Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 35χρονου τα ταξιδιωτικά έγγραφα της κοπέλας λίγο μετά την εξαφάνισή της.

Ο 35χρονος, που παραδέχθηκε ήδη το φόνο δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες, παραδέχθηκε σήμερα ότι όντως είχε συνάντηση με την Μαρικάρ, χωρίς όμως να παραδεχθεί το φόνο της αναφέρει το sigmalive.com.

Στο Δικαστήριο αναφέρθηκε σήμερα ότι γίνονται εντατικές έρευνες σε οικία και χώρο εργασίας του υπόπτου καθώς και στα οχήματά του. Παράλληλα, γίνονται έρευνες στο χώρο εργασίας της Μαρικάρ ενώ μέλη της Αστυνομίας κτυπούν πόρτα - πόρτα στην περιοχή όπου διέμενε σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει περαιτέρω πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος παρουσιάστηκε και σήμερα αυτοπροσώπως στο Δικαστήριο χωρίς την εκπροσώπηση συνηγόρου υπεράσπισης.

Χθες o 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς κλήθηκε για νέες ανακρίσεις ενώπιον του ΤΑΕ Λευκωσίας, όμως δεν ήταν συνεργάσιμος ενώ δεν παραδέχτηκε την διάπραξη του τρίτου φόνου.
Πληροφορίες του Σίγμα πάντως αναφέρουν ότι η νέα υπόθεση φόνου αφορά στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Λευκωσία στις 13 Δεκεμβρίου 2017.
Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος μέχρι σήμερα παραδέχτηκε την διάπραξη δυο φόνων, της 38χρονης Marry Rose και της 28χρονης, Arian Palanas Lozano


 https://www.news.gr/kosmos/article/1702790/ti-paradechthike-o-serial-killer-tis-kiprou-gia-tin-triti-gineka.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...