Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

«Χρυσό» εφάπαξ φέρεται να έκανε δώρο στον εαυτό του ο πρόεδρος του ΔΕΣΦΑ

Λίγες ημέρες μετά το «δώρο», ο επικεφαλής του ΔΕΣΦΑ Σωτήρης Νίκας παραιτήθηκε για λόγους συνταξιοδότησης, όπως υποστηρίζει σε ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σκρέκας

Προαγωγή-δώρο που του απέφερε αύξηση εφάπαξ κατά 100.000 ευρώ φέρεται να έκανε στον εαυτό του, λίγο πριν αποχωρήσει, ο πρώην επικεφαλής του Διαχειριστή Συστήματος Φυσικού Αεριού (ΔΕΣΦΑ), σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σκρέκας.

Λίγες ημέρες μετά το «δώρο», σύμφωνα πάντα με τον κ. Σκρέκα, ο επικεφαλής του ΔΕΣΦΑ Σωτήρης Νίκας παραιτήθηκε για λόγους συνταξιοδότησης, με αποτέλεσμα η ολιγοήμερη παραμονή του στην αναβαθμισμένη οργανική θέση να ανεβάσει το εφάπαξ του στα 258.000 ευρώ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Σκρέκας υποστήριξε ακόμα ότι αφού συνταξιοδοτήθηκε ο κ. Νίκας μετέφερε 10 εκατομμύρια ευρώ από τα διαθέσιμα της δημόσιας επιχείρησης σε ασφαλιστικό πρόγραμμα, για να εξασφαλίσει το εφάπαξ και των υπόλοιπων εργαζομένων. Το επιχείρημά για να εξηγήσει την πράξη του ήταν ότι μπορεί να γίνει «κούρεμα» στις τράπεζες.

Ο κ. Σκρέκας ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να καταθέσει τα σχετικά έγγραφα και να δηλώσει αν συμφωνεί με την μεθόδευση που ακολούθησε ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ.

Έκανε λόγο για κατάρρευση του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ, πρώτα με τη συμπεριφορά στελεχών του ΑΔΜΗΕ και τώρα με την υπόθεση ΔΕΣΦΑ.

Σημείωσε πως με όλα αυτά φαίνεται και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τη δημόσια περιουσία και τις δημόσιες επιχειρήσεις.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η κίνηση της κυβέρνηση θα είναι άμεση, όπως έγινε και στην περίπτωση του ΑΔΜΗΕ, είπε στον σταθμό μας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/340836/hruso-efapax-feretai-na-ekane-doro-ston-eauto-tou-o-proedros-tou-desfa/#ixzz4ajLW3ccc
http://naigr.blogspot.gr/2017/03/blog-post.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...