Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Στο 0,70% παραμένει το μέσο επιτόκιο των νέων προθεσμιακών !!! ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ 1,5!!!

Σταθερό στα επίπεδα του 0,70% παραμένει το μέσο επιτόκιο των προθεσμιακών καταθέσεων, παρά τις περικοπές των αποδόσεων στο επίσημο δελτίο των τραπεζών.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδος, το μέσο επιτόκιο στις νέες προθεσμιακές καταθέσεις με διάρκεια έως 1 έτος που συνάφθηκαν το Δεκέμβριο διαμορφώθηκε στο 0,70%, οριακά χαμηλότερα σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο μήνα (0,71%).
Στις ελάχιστες νέες προθεσμιακές καταθέσεις με διάρκεια πάνω από 1 και έως 2 έτη, το μέσο επιτόκιο είναι ακόμη υψηλότερο φτάνοντας το 0,92% το Δεκέμβριο.
Επιτόκια με ...μπόνους
Το κόστος των καταθέσεων για τις τράπεζες παραμένει σε αυτά τα επίπεδα, καθώς παρά τη μείωση των επιτοκίων στα προϊόντα «ραφιού» υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες πελατών που απολαμβάνουν αποδόσεις που φτάνουν έως και το 1,2%.

Οι τράπεζες είναι αναγκασμένες να διατηρούν τα επιτόκια όσο το δυνατόν υψηλότερα γίνεται, καθώς η αβεβαιότητα που δημιουργεί η καθυστέρηση της αξιολόγησης δεν επιτρέπει τη μείωσή τους.
Εάν τα επιτόκια μειώνονταν άμεσα, υπάρχει φόβος για αύξηση των εκροών καταθέσεων, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει από τον περασμένο μήνα, όσο δεν φαίνεται στον ορίζοντα συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Το γεγονός αυτό θέτει σε κίνδυνο το σχεδιασμό των τραπεζών για διαμόρφωση του μέσου επιτοκίου στις προθεσμιακές καταθέσεις στο 0,50% για το 2017.

http://www.moneyonline.gr/site/article/9791/sto-0-70-parameni-to-meso-epitokio-ton-neon-prothesmiakon-giati-den-pefti

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕΥΣΤΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ; ΑΚΟΥ 0,50!!!! ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΝΟΥΝ 1,5% ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ Η ZIRAT BANK !!!!


http://greekto.blogspot.gr/2017/03/070-15.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...