Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Το S. Market ΙΝΚΑ έχασε την αγωγή για όνομα και σήμα! – Καλείται να πληρώσει αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ!

Απόφαση που αναμένεται να πυροδοτήσει εξελίξεις είναι αυτή του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων, με την οποία ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός ΙΝΚΑ (σούπερ μάρκετ) έχασε την αγωγή που είχε κατατεθεί εις βάρος του για τη χρήση του ονόματος και του σήματος, μετά από δικαστικές και εξωδικαστικές «περιπέτειες» πολλών ετών.
Πλέον, με βάση πάντα τη συγκεκριμένη πρωτόδικη απόφαση -που αποκαλύπτει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα το HANIA.news– ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός ΙΝΚΑ καλείται να καταβάλλει αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ στη Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας ΙΝΚΑ και στο Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) Κρήτης καθώς και να αλλάξει όνομα και σήμα σε όλα τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας!
Σύμφωνα με πληροφορίες τού HANIA.news, το ΙΝΚΑ (σούπερ μάρκετ) έχει ήδη καταθέσει έφεση (που έχει οριστεί για τις αρχές του επόμενου έτους), αλλά και ασφαλιστικά μέτρα, με τα οποία ζητά να μη γίνει εκτελεστή η πρωτόδικη απόφαση έως ότου η υπόθεση εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό (Εφετείο). Τα ασφαλιστικά μέτρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συζητήθηκαν χθες και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση της σχετικής απόφασης.

Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ
Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε στις 19 Νοεμβρίου 2015, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Χανίων.
Ενάγοντες ήταν η Πρωτοβάθμια Ένωση Καταναλωτών με την επωνυμία «Ινστιτούτο Καταναλωτών Κρήτης» με τον διακριτικό τίτλο «ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ» με έδρα την Κίσσαμο Χανίων, που εκπροσωπούνταν από τον κ. Γιάννη Ανουσάκη και η Δευτεροβάθμια Ένωση Καταναλωτών ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας ΙΝΚΣ.ΓΟΚΕ, η οποία εδρεύει στην Αθήνα, που επίσης εκπροσωπούνταν από τον κ. Ανουσάκη, ο οποίος παραστάθηκε μετά του πληρεξούσιου δικηγόρου του.
Εναγόμενοι ήταν ο κ. Απόστολος Αλεξάκης (πρόεδρος του ΙΝΚΑ) και ο Αστικός Συνεταιρισμός με την επωνυμία «Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης – Μελών Ινστιτούτου Καταναλωτών» με τον διακριτικό τίτλο «ΣΥΝ.ΜΕΛΩΝ ΙΝΚΑ Π.Ε.», με έδρα την Επισκοπή Αγιάς Χανίων, οι οποίοι παραστάθηκαν διά του πληρεξούσιου δικηγόρου τους.


http://hania.news/2016/09/23/25881/

 http://naigr.blogspot.gr/2016/09/s-market-1.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...