Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Η Ελλάδα υποψήφια για πρώτη φορά σε βραβεία DDF Awards

Η Ελλάδα διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία της ένα διεθνές βραβείο πο ρνό. Η Ίνα, η οποία έγινε γνωστή πριν από μερικά χρόνια μέσα από τις ταινίες της Sirina, ετοιμάζεται να κατακτήσει το Α’ βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης πορ  νοστάρ στον κόσμο, στα «Όσκαρ» των γυναικών πορ  νοστάρ, τα οποία άρχισαν να διεξάγονται το 2014.
Αφορμή για να κερδίσει μια θέση στο Final 4 των DDF Awards ήταν η αισθησιακή ταινία που «γύρισε» τον Απρίλιο στην Oυγγαρία.
   
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του DDF, οι υποψήφιες «έχουν επιλεγεί για την ομορφιά και την ικανότητά τους να αποπλανούν, να εμπνέουν και να “δένονται” με τους fans τους».
Η επίσημη ψηφοφορία που ξεκίνησε στις 29 Αυγούστου θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο. Στις πρώτες ώρες του διαγωνισμού, η Ίνα ανεβοκατεβαίνει στην πρώτη θέση, με τη Rose Valerie να επιβεβαιώνει τις φήμες πως αποτελεί τη βασική ανταγωνίστριά της.


http://www.trelokouneli.gr/megalia-i-ellada-ypopsifia-gia-proti-fora-se-vravia-por-nostar/

 http://kafedakigr.blogspot.gr/2016/08/ddf-awards.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...