Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Και η Σλοβακία θέλει να αγοράσει τουρκικά drones Bayraktar TB-2

 


Σύμφωνα με αναφορά του σλοβακικού υπουργείου Άμυνας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υπουργού με τον επικεφαλής της τουρκικής Baykar, κατασκευάστριας εταιρείας drones, των ΤΒ-2 περιλαμβανομένων, για την προμήθεια των εν λόγω μη επανδρωμένων αεροχημάτων από την κεντροευρωπαϊκή χώρα.

Τα Bayraktar που εξελίσσονται σε ευρωπαϊκό best seller λόγω της δράσης τους στην Ουκρανία κατά των ρωσικών δυνάμεων με επιτυχία. Τα τουρκικά αεροχήματα χρησιμοποιήθηκαν πριν στις συγκρούσεις στην Συρία, τη Λιβύη και το Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Το Bayraktar TB-2 είναι ένα drone μέσου ύψους πτήσεως μεγάλης εμβέλειας (Medium Altitude Long Endurance -MALE) ικανό να αναλαμβάνει αποστολές αναγνώρισης, επιτήρησης και επίθεσης. Έχει μήκος 6,5 μ. εκπέτασμα 12 μ. και μέγιστο βάρος απογείωσης 630 κιλών.

Διαθέτει κινητήρα 100hp Rotax 912, έχει εμβέλεια 150 χλμ. και αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 220 χ.α.ω. Μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορα όπλα μεταξύ των οποίων και το έξυπνο πυρομαχικό MAM-L της Roketsan και τους πυραύλους UMTAS.

 


 

 

https://www.defence-point.gr/news/kai-i-slovakia-thelei-na-agorasei-toyrkika-drones-bayraktar-tb-2

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...