Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Η ΑΑΔΕ έβαλε τέλος στο "χαράτσι" των 15 ευρώ των ΕΛΤΑ για τα δέματα

Ούτε μία εβδομάδα δεν κράτησε η προσπάθεια των ΕΛΤΑ και του Τελωνείου να επιβάλουν χρέωση 15 ευρώ σε μικρά δέματα με αξία από μηδενική μέχρι 22 ευρώ.

Η κατακραυγή των πολιτών οδήγησε την ΑΑΔΕ να λάβει θέση και να δώσει οδηγίες ώστε να μην εφαρμοστεί η απόφαση που είχε ανακοινωθεί την προηγούμενη εβδομάδα.
«Ανακοίνωση Ελληνικών Ταχυδρομείων»

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι θα συνεχίσουν να μην επιβάλλουν καμία χρέωση στα αντικείμενα επιστολικού ταχυδρομείου που φέρουν αυτοκόλλητο µε πράσινο χρώμα «Τελωνειακώς Ελεύθερο» ή αποτύπωµα σφραγίδας τελωνείου µε την αντίστοιχη ένδειξη.

Η απόφαση ακολουθεί την πρόσφατη διευκρινιστική οδηγία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), προς τους Τελωνειακούς Υπαλλήλους του Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» η οποία ρυθμίζει τη διαδικασία εκτελωνισμού των ταχυδρομικών αντικειμένων που εισέρχονται για έλεγχο και για τα οποία προκύπτει μηδενική χρέωση δασμών και φόρων (αξία αντικειμένων κάτω των 22€). Σε αυτή την περίπτωση, θα τους επικολλάται η διακριτική πράσινη ετικέτα με τη σήμανση «Τελωνειακώς Ελεύθερο» και θα εξέρχονται από το Τελωνείο.


Προς το παρόν δεν ξέρουμε τι θα γίνει με όσους πρόλαβαν και πλήρωσαν το 15άρι.


https://www.pttl.gr/elta-kai-teloneio-den-tha-xreonoyn-15-euro-ta-mikris-aksias-demata/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...