Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

ΕΛΤΑ: Χρέωση €15 στα μικροπακέτα από Κίνα ; ή για αγορές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ;



Αλλαγές θα φέρει στις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων η απόφαση των ΕΛΤΑ να χρεώσει με τελωνειακή επιβάρυνση τα μικροπακέτα που έρχονται από Κίνα. Συγκεκριμένα, αρχής γενομένης από αυτόν το μήνα, θα ισχύει χρέωση €15 για τα έως τώρα τελωνειακώς ελεύθερα πακέτα με αξία έως €150.

Ωστόσο σημειώστε πως για να πληρώσετε το τέλος των €15, θα πρέπει το πακέτο σας να συμπεριληφθεί στο δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποιούν οι τελωνειακοί υπάλληλοι. Σε αντίθετη περίπτωση, τα συνηθισμένα δέματα με μικροπράγματα που αγοράζετε από Κίνα δε θα έχουν κάποια παραπάνω χρέωση.






Ωστόσο, σε δηλώσεις τους στο Gizchina, τα ΕΛΤΑ τόνισαν πως σκοπός τους είναι να γενικευθεί ο έλεγχος σε κάθε αντικείμενο που έρχεται από Κίνα στο άμεσο μέλλον.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η επιβάρυνση αυτή ισχύει για αγορές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν επιλέξετε δηλαδή παράδοση μέσω ευρωπαϊκής αποθήκης δε θα έχετε επιπλέον χρεώσεις.






https://unboxholics.com/news/tech/72344-elta-chreosi-eur15-sta-mikropaketa-apo-kina

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...